Bilemiyorum ama bence daha pahalı olacaktır. @motorsinann abi sen bilirisin bu aracın ortalama yedek parça degerlerini. Diğeri markalara göre bi kıyaslayabilirmisin?Parça fiyatları hondadan wv den pahalı değil diyor sizce ne kadar doğru
Benim arkadaşımda vardı, hala da var. Hiçbir sıkıntı yaşamadılar. Bende japon olduğundan ötürü bende dayanıklı olur diye düşünüyorum.Rutin bakımını yaptırdıktan sonra sıkıntılı araba değil sanırım
Hiç bilmiyorum ama ben olsam LPG taktırmazdım. Aracın doğasına aykırı diye düşünüyorum eğer fabrika onaylı değilse.Lpg ne kadar uyumlu sizce
Bana birwz pahalı geldi. Geçenlerde daha genç ve daha az km yapmışlar olanları vardı sahibinde de onlar da 35 bin civarındaydı ve LPG de yoktu. Gerçi bu arabada LPG olmayınca ocağa incir ağacı açıyor. Arkadaşımda olandan biliyorum. Biraz gazlayınca tüketim genelde 25 30 litreleri geciyordu ortalama.Araç 2007 model 100 binde fiyatı 32 bin sizce nasıl
1.5 motor nasıl o kadar yakabilir aman Allah'ım yakıt-hava değil de yakıt-yakıt karışımıyla çalışıyor heraldeBana birwz pahalı geldi. Geçenlerde daha genç ve daha az km yapmışlar olanları vardı sahibinde de onlar da 35 bin civarındaydı ve LPG de yoktu. Gerçi bu arabada LPG olmayınca ocağa incir ağacı açıyor. Arkadaşımda olandan biliyorum. Biraz gazlayınca tüketim genelde 25 30 litreleri geciyordu ortalama.
Aynen öyle abi. Bunlar uzun yola impreza ile gittiler bi kere. Babası gidecekleri yere vardıklarinda size 5 yıl tatil yok demiş o derece fazla yakiyor araba. Biz passat 1.4 ile 1 depo da gidiyorsak onlar 2 depo gitmişler1.5 motor nasıl o kadar yakabilir aman Allah'ım yakıt-hava değil de yakıt-yakıt karışımıyla çalışıyor heralde
Aman abi öyle araba düşman başına yemişim awd sini subarusunuAynen öyle abi. Bunlar uzun yola impreza ile gittiler bi kere. Babası gidecekleri yere vardıklarinda size 5 yıl tatil yok demiş o derece fazla yakiyor araba. Biz passat 1.4 ile 1 depo da gidiyorsak onlar 2 depo gitmişler
Hocam gel sana başka araba bakalım siz bunu değil bu sizi alır vallaBaya yakıyormuş 1.5 olduğu halde
Yakıyordur zaten hocamÇok şaşırttı beni 2.0 wrx sti 50 litre yakmalı o zaman
Hocam valla bu iyiydiHocam gel sana başka araba bakalım siz bunu değil bu sizi alır valla