Subaru impreza 1.5 awd yedek parça

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben parça sıkıntısı çekeceginizi pek sanmıyorum. Hali hazırda distribütör ile birlikte etkin olarak servis ve satış ağları var. Bence yedek parçaların maaliyeti ve işçiliği cebinizi yakabilir biraz.

Araç 2007 model 100 binde fiyatı 32 bin sizce nasıl
Bana birwz pahalı geldi. Geçenlerde daha genç ve daha az km yapmışlar olanları vardı sahibinde de onlar da 35 bin civarındaydı ve LPG de yoktu. Gerçi bu arabada LPG olmayınca ocağa incir ağacı açıyor. Arkadaşımda olandan biliyorum. Biraz gazlayınca tüketim genelde 25 30 litreleri geciyordu ortalama.

Bana birwz pahalı geldi. Geçenlerde daha genç ve daha az km yapmışlar olanları vardı sahibinde de onlar da 35 bin civarındaydı ve LPG de yoktu. Gerçi bu arabada LPG olmayınca ocağa incir ağacı açıyor. Arkadaşımda olandan biliyorum. Biraz gazlayınca tüketim genelde 25 30 litreleri geciyordu ortalama.
1.5 motor nasıl o kadar yakabilir aman Allah'ım yakıt-hava değil de yakıt-yakıt karışımıyla çalışıyor heralde

1.5 motor nasıl o kadar yakabilir aman Allah'ım yakıt-hava değil de yakıt-yakıt karışımıyla çalışıyor heralde
Aynen öyle abi. Bunlar uzun yola impreza ile gittiler bi kere. Babası gidecekleri yere vardıklarinda size 5 yıl tatil yok demiş o derece fazla yakiyor araba. Biz passat 1.4 ile 1 depo da gidiyorsak onlar 2 depo gitmişler

Aynen öyle abi. Bunlar uzun yola impreza ile gittiler bi kere. Babası gidecekleri yere vardıklarinda size 5 yıl tatil yok demiş o derece fazla yakiyor araba. Biz passat 1.4 ile 1 depo da gidiyorsak onlar 2 depo gitmişler
Aman abi öyle araba düşman başına yemişim awd sini subarusunu

bakım parçalarını diyorsanız 150 liraya bütün filtreler + motor yağını alırsınız, onun dışında zırt pırt sorun çıkaran araçlar değiller
parçadan bu kadar korkmayın, 2000 model Fiestanın sol arka kelebek camını Tekirdağ gibi bir yerde bulduysam...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...