belki gelir? Neden olmasın. Yoksa neden kar arasınAslında kartepe civarı amarok v6 ile bir test efsane olur
Yok Ford Rangerbelki gelir? Neden olmasın. Yoksa neden kar arasın
harbiden "kar" varmış. En son eskişehirde okurken böyle kar görmüştüm, yıllardır görmed,m. Gerçi karı pek sevmem de zaten, görmesem de olur@and sivas hafikte kar yagisi var. Bu sabah resim gonderdi yigenler.Ekli dosyayı görüntüle 2162
Onun torku yüksek gelmiştir, ondan sarıyordur tekerlerBizim yiğenler köyde fotorafı çektikten sonra yolda kalmışlar, Oysaki kış lastikleri olan siyah bir Doblo almıştık onlara1,9 JTD 105 beygir doblo.
Kartepe'de yollarda henüz yağmur var. Maşukiye'de sağanağa çeviriyor. Ama bugün dağdan kar getiren araçlar olmuş, yolda döküntülerini gördüm. Bulutlara baktım, dağda şu anda da yağıyor gibi. 2-3 güne aşağıya da iner.Peki Kartepe'de yollarda var mı? Kayak merkezi değil ama yolda![]()
Bu akşam aldığım habere göre Kartepe'de kar kalınlığı 60 cm'ye ulaşmış. 4x4 için ideal olmuş şimdiden. Yılbaşından sonra gelirseniz vinçli CJ5'ler, Pajero'lar, Defender'lar, Niva'lar ile gelin.Kartepe'de yollarda henüz yağmur var. Maşukiye'de sağanağa çeviriyor. Ama bugün dağdan kar getiren araçlar olmuş, yolda döküntülerini gördüm. Bulutlara baktım, dağda şu anda da yağıyor gibi. 2-3 güne aşağıya da iner.
M5 Rally EDITION Soon ...Yarın Ankara'da cuma Erciyes'teyiz arkadaşlar. Ancak çekim programı çok yoğun olduğu için buluşmaya fırsatımız olmayacak muhtemelen
Paylaşımlar için teşekkürler![]()
Hah işte yılbaşından sonra aynen öyle.
gene bişiler ayarlamak lazım o zaman yılbaşındaHah işte yılbaşından sonra aynen öyle.![]()
abi hangi araba bi spoiler versenYarın Ankara'da cuma Erciyes'teyiz arkadaşlar. Ancak çekim programı çok yoğun olduğu için buluşmaya fırsatımız olmayacak muhtemelen
Paylaşımlar için teşekkürler![]()