Ankara civarı kar nerde var?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan And
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ankarada da var suan yağış. Şehir merkezi böyleyse yüksek kesimler dolmaya başlamıştır. Hala arıyorsanız bu hafta türkiyede çoğu yerde kar olur

@and sivas hafikte kar yagisi var. Bu sabah resim gonderdi yigenler. IMG-20161130-WA0017.jpg

Bizim yiğenler köyde fotorafı çektikten sonra yolda kalmışlar, Oysaki kış lastikleri olan siyah bir Doblo almıştık onlara :) 1,9 JTD 105 beygir doblo.

Peki Kartepe'de yollarda var mı? Kayak merkezi değil ama yolda :)
Kartepe'de yollarda henüz yağmur var. Maşukiye'de sağanağa çeviriyor. Ama bugün dağdan kar getiren araçlar olmuş, yolda döküntülerini gördüm. Bulutlara baktım, dağda şu anda da yağıyor gibi. 2-3 güne aşağıya da iner.

Kartepe'de yollarda henüz yağmur var. Maşukiye'de sağanağa çeviriyor. Ama bugün dağdan kar getiren araçlar olmuş, yolda döküntülerini gördüm. Bulutlara baktım, dağda şu anda da yağıyor gibi. 2-3 güne aşağıya da iner.
Bu akşam aldığım habere göre Kartepe'de kar kalınlığı 60 cm'ye ulaşmış. 4x4 için ideal olmuş şimdiden. Yılbaşından sonra gelirseniz vinçli CJ5'ler, Pajero'lar, Defender'lar, Niva'lar ile gelin. :D

cj5im olaydı da geleydiiimmm, ama çok masraf parça çok para :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...