Renard bizim Eray abi cuprası vardı sattı. 116i'si var şuan forumdada konusu vardı hatta. Sosyal medyalardan takipleşiyoruz muhabbet sohbet ediyoruz yaşıyor sıkıntı yokGördüğüm kadarıyla her forumda eskiden aktif ama şu anda olmayan üyeler oluyor. Bu başlıkta bu kişileri hatırlayalım istedim. Ben üye olmadan önce renard isimli bir arkadaş vardı şahsen yorumlarını beğenirdim
Sohbet kismi cidden zevkliydi. Sari22 falandi o zamanlar kullanıcı adım. Saydığım isimleri hatırlıyor olabilirsiniz bi üstteki postumda belkiEn guzel zamanlari sohbet zamaniydi buranin. En az 15-20 uye var aklimda buraya renk ve kalite katan ama suan aramizda olmayan. Keske tekrar donseler. Hepsine selamlar..
Hatirlamaz miyimSohbet kismi cidden zevkliydi. Sari22 falandi o zamanlar kullanıcı adım. Saydığım isimleri hatırlıyor olabilirsiniz bi üstteki postumda belki![]()
Bir ara forumda oda spreyi vardı “fıs fıss”Hatirlamaz miyimBir cogu whatsapp gruplari bile kurdu ama sonra onlar da yalan oldu. Sohbet zamanlarinda and, sinan falan oldukca aktifti. And daha aktifti. Daha sık katilirdi konulara. Forumun trolleri bile degisikti. Uyeleri gectim, acilan ilginc konulari, basliklari bile hatirliyorum. Acikcasi o gunlerden kalan bir duygusal bag ile hala forumdayim diyebilirim. Sohbet zamaninda simdikine gore daha sade, basit bir duzen ama daha samimi bir ortam vardi.
Aynen öyle bende o zamanlardan dolayı foruma hala bağlıyım. Dediğim kişilerle hala konuşuyoruz iletişim halindeyiz. Whatsapp grubu vardı o zamanlar 10 kişilik falan baya zevkliydi sürekli troll muhabbeti dönüyordu grup olsun sohbet kısmındaki başlıklar olsun.Hatirlamaz miyimBir cogu whatsapp gruplari bile kurdu ama sonra onlar da yalan oldu. Sohbet zamanlarinda and, sinan falan oldukca aktifti. And daha aktifti. Daha sık katilirdi konulara. Forumun trolleri bile degisikti. Uyeleri gectim, acilan ilginc konulari, basliklari bile hatirliyorum. Acikcasi o gunlerden kalan bir duygusal bag ile hala forumdayim diyebilirim. Sohbet zamaninda simdikine gore daha sade, basit bir duzen ama daha samimi bir ortam vardi.
Nam-i diger kavurmaydi oBir ara forumda oda spreyi vardı “fıs fıss”![]()
Onun gerçekte kim olduğunu bilen var mı hocamNam-i diger kavurmaydi oForumda cok kisi hala bilenmis vaziyettedir ona.
Insaallah tekrar donerler foruma diyelimAynen öyle bende o zamanlardan dolayı foruma hala bağlıyım. Dediğim kişilerle hala konuşuyoruz iletişim halindeyiz. Whatsapp grubu vardı o zamanlar 10 kişilik falan baya zevkliydi sürekli troll muhabbeti dönüyordu grup olsun sohbet kısmındaki başlıklar olsun.
Var, ben biliyorum. Baska bilen 1-2 kisi daha var. Facebook hesabini da biliyorum ama genele hic desifre etmedim. Zaten ustunden cok sular akti.Onun gerçekte kim olduğunu bilen var mı hocam
Valla ben seviyordum böyle trolleri bazen çok sıkıcı oluyor forumVar, ben biliyorum. Baska bilen 1-2 kisi daha var. Facebook hesabini da biliyorum ama genele hic desifre etmedim. Zaten ustunden cok sular akti.
Ya o bazi kisilere genel sohbetten olsun, ozel mesajdan olsun hakaret, kufur falan etti. O yuzden ona bilenmislik var. Geyige donen konular haricinde ciddi konulara da salca olup yalan etmisligi var. Bir ara forumun tum duzenini bozmustu resmen. Komik oldugu zamanlar da yok degildi. Dengeyi tutturabilseydi forumun kadrolu trollu olarak kalmaya devam ederdi ama ayari kacirdi son zamanlarda.Valla ben seviyordum böyle trolleri bazen çok sıkıcı oluyor forum
O küstü foruma bi dönem sürekli araç alıcam diye konu açıp almıyodu bikaç kişi de dayanamadı söyledi gitti o dai10 Ali nerede ben onu merak ediyorum esas.
O da kendini banlattırdı sonrasında birilerine cevap vermek için --sanırım kendisine soru sorulmuş-- banının açılmasını istedi bizde maalesef deyip açmadık.O küstü foruma bi dönem sürekli araç alıcam diye konu açıp almıyodu bikaç kişi de dayanamadı söyledi gitti o da