Kaza yapılıyor araçlardan biri tutanak ile karşı tarafın sigortasından yaptırıyor, diğerinde ya hasar olmuyor ya cepten yaptırılıyor. Bizim yaptığımız kazalarda suçlu biz olduğumuz zaman cepten yaptırırken, ve bir kez de önemsiz çizik kalsın böyle dediğimizde o şekilde çıkıyordu. Yani kaza var tutanak var ama kayıtlı onarım yokYav bu plaka sorgulamada çıkan "KTT-Çarpma" mevzusu nedir? Tutanak işlemli olduğunu biliyorum, ama bedel niye gözükmüyor?
EyvallahHocam yeni konu açarak sordum hem herkes görür hem de başkaları yararlanır başka bir gün![]()
Peki kaza boyutunu öğrenebilmenin herhangi bir yolu var mı? Fotoğraflara ya da tutanaklara ulaşabilir miyiz?Kaza yapılıyor araçlardan biri tutanak ile karşı tarafın sigortasından yaptırıyor, diğerinde ya hasar olmuyor ya cepten yaptırılıyor. Bizim yaptığımız kazalarda suçlu biz olduğumuz zaman cepten yaptırırken, ve bir kez de önemsiz çizik kalsın böyle dediğimizde o şekilde çıkıyordu. Yani kaza var tutanak var ama kayıtlı onarım yok
Herhalde satıcının insafı veya tanıdık sigortacı gerekir. Bizim 2 adet bu şekil kazamız oldu ikisinde de bizi ilgilendiren bi ödeme olmadığı için elimizi sürmedik tutanaklara ve fotoğraflara. Birisinde karşı taraf bizim sigortamızdan birisinde kendi kaskosundan yaptırmıştı. Galiba tutanak ile fotoğraflar birlikte işleme alınıyor eğer öyleyse sigortacılar ulaşabiliyor olabilirPeki kaza boyutunu öğrenebilmenin herhangi bir yolu var mı? Fotoğraflara ya da tutanaklara ulaşabilir miyiz?
Anladım hocam eyvallah. Yarın bir sigortacıma sorayım bakayım ulaşabiliyor muymuş.Herhalde satıcının insafı veya tanıdık sigortacı gerekir. Bizim 2 adet bu şekil kazamız oldu ikisinde de bizi ilgilendiren bi ödeme olmadığı için elimizi sürmedik tutanaklara ve fotoğraflara. Birisinde karşı taraf bizim sigortamızdan birisinde kendi kaskosundan yaptırmıştı. Galiba tutanak ile fotoğraflar birlikte işleme alınıyor eğer öyleyse sigortacılar ulaşabiliyor olabilir