Hayırlı forumlar, Kocaelide ikamet ediyorum, 33 yaşındayım, gemi kaptanı olarak çalışıyorum. fk8 civic kullanıcısıyım, uzun süredir otopark takipçisiyim, forumu keşfedince hemen geldim, selamlar herkese
hoşgeldiniz , bende izmit m.ali paşada oturuyorumHayırlı forumlar, Kocaelide ikamet ediyorum, 33 yaşındayım, gemi kaptanı olarak çalışıyorum. fk8 civic kullanıcısıyım, uzun süredir otopark takipçisiyim, forumu keşfedince hemen geldim, selamlar herkese
Akşam saatlerine doğru Outlet Center tarzı bir yerde buluşulup çay-kahve içilebilir. Kocaeli'den baya kişi var forumda.hoşbuldum arkadaşlar, otopark ortamında buluşmalar olsa çok güzel olur, bu bölgedeki aktivitelere katılmak isterim
onu 2 senedir yapacaz zatenBir karting buluşması yapabiliriz . @DuzboruDownpipe ile biz bu sene YKS'ye hazırlanıyoruz . Belki katılamayadabiliriz ama![]()
hoşgeldiniz , araç kırmızı type-r mı ??Hayırlı forumlar, Kocaelide ikamet ediyorum, 33 yaşındayım, gemi kaptanı olarak çalışıyorum. fk8 civic kullanıcısıyım, uzun süredir otopark takipçisiyim, forumu keşfedince hemen geldim, selamlar herkese
onu beceremedim, fotoğraf boyutu büyük diyor sürekli, hata veriyorHoşgeldiniz. Fk8 typer'ı olan yok forumda garaj başlığında paylaşırsınız inşallah aracınızı.
hayır, füme renktehoşgeldiniz , araç kırmızı type-r mı ??
Yükleme limitimiz 2 MB, baya yüksek. Büyük ihtimalle png yüklüyorsunuz, onların boyutu yüksek oluyor, jpg yaparsanız mutlaka yüklenironu beceremedim, fotoğraf boyutu büyük diyor sürekli, hata veriyor
başardım galibaYükleme limitimiz 2 MB, baya yüksek. Büyük ihtimalle png yüklüyorsunuz, onların boyutu yüksek oluyor, jpg yaparsanız mutlaka yüklenir![]()
Selamlar hosgeldiniz uzakyolmu ehliyetiniz ?Hayırlı forumlar, Kocaelide ikamet ediyorum, 33 yaşındayım, gemi kaptanı olarak çalışıyorum. fk8 civic kullanıcısıyım, uzun süredir otopark takipçisiyim, forumu keşfedince hemen geldim, selamlar herkese