Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada beyler
Beşiktaşlı kardeşlerim dostlarım; siniriniz sinirimizdir. Ben uzun zamandır böyle alçakca yönetilen bi mac izlememistim. Kiev taraftarları falan bizimkilere karşı fazs bilenmiş maçtan önce bjk bayraklarını falan indirmişler. Ayıptır. Hakem için söylenecek cok sey var ama...

Hakem rezaaaaletti, taraftar mevzusu 2 gündür karışık zaten bjk taraftarı napolide de aynı sıkıntıyı yaşadı avrupada deplasman konusunda bi türlü tecrübe kazanamıyorlar ayrı ayrı takıldıkları zaman hep sıkıntı yaşarlar.... Dünden beri tonla olay oldu yüzlerce bjk taraftarı geri gönderildi vs stadda da olaylar olacağı net belliydi...

Bu arada beyler
Beşiktaşlı kardeşlerim dostlarım; siniriniz sinirimizdir. Ben uzun zamandır böyle alçakca yönetilen bi mac izlememistim. Kiev taraftarları falan bizimkilere karşı fazs bilenmiş maçtan önce bjk bayraklarını falan indirmişler. Ayıptır. Hakem için söylenecek cok sey var ama...
Futbol konusunu buraya taşırsam yarım saat içerisinde süresiz atılırım forumdan. O yüzden hiç konusunu açamıyorum burada. Uyku uyuyamıyorum.

Bugünkü görevimiz arabayı(araba dedim özür dilerim, aşk dicektim :D) A noktasından B noktasına gitmek için kullanılan bir araç olmadığını tartışmak :D
Bir Renault 9 'a körü körüne bağlanmış biri olarak onca yaşına onca şeyine rağmen her bindiğim de diğer arabalara göre bir artısını buluyorum,motoruna bitiyorum o sesi,devirlenmesi,gaz tepkisi,direksiyonun verdiği direk tepkiler,farları açtığın da böyle orda ki anahtarın sesi,kapı açma kapama sesi tok değil mekanik,tam bir yürüyen karakter bir de kışlıkları siyah saç jantlarla takınca tam bir 80'ler.Babam gibi arabayı sadece bir taşıt olarak gören birinin bir gün arabayı direksiyonuna vurarak ''seviyorum lan bu arabayı'' diyerek sevmesini görünce iyice ailenin bir ferdi olduğunu anladım.(Kışları sövdüğü oluyor o ayrı ama maşallahı var son iki üç kıştır pek sıkıntı yok.)Kısaca bir kere bağlandınız mı o size muhtaç siz ona muhtaç.Ben bana böyle şeyler yaşatan gidip derdimi anlatıp kederlendiğim,güldüğüm bir arabayı sadece bir metal yığını olarak göremem.

4 sene oldu bırakalı nası mutluyum anlatamam, zamlar ardı arkasına geliyor tavsiye ederim güzel bişi sigarasızlık :))
Oooo güzel ben cok bırakmaya çalıştım ama bi türlü yok bırakamadım. Genelde aksamlari icerim zaten gün içinde max 2 tane. Yeri geliyor 1 paketi 1 haftada anca bitiriyorum falan. Aksam yakıyorum 1 tane, bi elimde kitap, diğer elimde grande extra shotlı nonfat ca... şaka şaka çay deyme keyfime

Oooo güzel ben cok bırakmaya çalıştım ama bi türlü yok bırakamadım. Genelde aksamlari icerim zaten gün içinde max 2 tane. Yeri geliyor 1 paketi 1 haftada anca bitiriyorum falan. Aksam yakıyorum 1 tane, bi elimde kitap, diğer elimde grande extra shotlı nonfat ca... şaka şaka çay deyme keyfime

:D:D:D:D Afiyet olsun hocam, az içiyorsunuz bırakmanız daha kolay olur diye tahmin ediyorum aslında :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...