Fazla kalabalık olmuş. Üst kısımdaki full beyaz logo fazla büyük, ayrıca yeni mesaj kısmı da oldukça kötü olmuş eskisi daha iyiydi.Beta süreci başlamadan önce sade temamızdan bir görüntü paylaşmak istedik;
Ekli dosyayı görüntüle 23061
Fazla kalabalık olmuş. Üst kısımdaki full beyaz logo fazla büyük, ayrıca yeni mesaj kısmı da oldukça kötü olmuş eskisi daha iyiydi.Beta süreci başlamadan önce sade temamızdan bir görüntü paylaşmak istedik;
Ekli dosyayı görüntüle 23061
Abi cihaz nedir çok eski veya güçsüz ise o yüzden olabilirŞuan mobilde kasıyor anlam veremediğim bir şekilde. O çözülecekse ben varım.
Yeterli olduğunu düşünüyorum. Daha önce yaşadığım bir problem değil. Yazdan beri giremiyordum iki üç hafta önce mobilden gireyim dedim inanılmaz kasma var. Bir şeyi mi yanlış yapıyorum acaba ? Chrome kullanıyorum tarayıcı olarak.Abi cihaz nedir çok eski veya güçsüz ise o yüzden olabilir
Kasmaması lazım abi ben suçu ancak tarayıcıya atabilirim :/Yeterli olduğunu düşünüyorum. Daha önce yaşadığım bir problem değil. Yazdan beri giremiyordum iki üç hafta önce mobilden gireyim dedim inanılmaz kasma var. Bir şeyi mi yanlış yapıyorum acaba ? Chrome kullanıyorum tarayıcı olarak.
Cihazım:
Xiaomi Mi A1- İşletim sistemi Android 7.1.2
- İşlemci Snapdragon 625
- RAM 4 GB
- Hafıza 32 GB + MicroSD (128 GB)
- Ekran 5.5 inç, 1920 x 1080, 2.5D kavisli ekran
- Arka kamera 12 Megapiksel (f/2.2) + 12 Megapiksel (f/2.6 – telefoto)
- Ön kamera 5 Megapiksel
- Batarya 3080 mAh
- Boyutlar 155.4 x 75.8 x 7.3mm
- Ağırlık 165 gram
Farklı tarayıcıları deneyip gözlemlerimi aktarayım. Özellikle yazı yazarken kasmalar var.Kasmaması lazım abi ben suçu ancak tarayıcıya atabilirim :/
O halde ben de istiyorum.an itibariyle istiyorum diyen 30 kişi, buna karşılık istiyorum diyen 9 kişi
Hadi berkin konu açarken fark etmedi de 9 kişi kendini nasıl ayırdı onu anlamadım![]()
Anarşik ruhumuza karşı koyamadıkan itibariyle istiyorum diyen 30 kişi, buna karşılık istiyorum diyen 9 kişi
Hadi berkin konu açarken fark etmedi de 9 kişi kendini nasıl ayırdı onu anlamadım![]()
Tam olarak beklediğim şey. Tekrarlıyorum, Geçmiş olsun.Testten önce son fotoğraf, forumun ana sayfasından bu. 1 Şubat'ta başlıyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 23077
Samsung C5 kullanıyorum, tarayıcı olarakta Edge ile beraber herhangi bir sıkıntı yok. Gayet akıcı.Farklı tarayıcıları deneyip gözlemlerimi aktarayım. Özellikle yazı yazarken kasmalar var.
Sadece ben mi yaşıyorum bu sorunu ? Başka yaşayan arkadaşlar var mı ?
Niye geçmiş olsun yav daha kesin kullanılacağı bile kesin değil, tamamını görmediniz bekleyin üzülmeyinTam olarak beklediğim şey. Tekrarlıyorum, Geçmiş olsun.
Bu şablonu kullanan XenForoları gayet iyi biliyorum. Zatwn XenForoyuda sevmiyorum ya otopark hatrına işteNiye geçmiş olsun yav daha kesin kullanılacağı bile kesin değil, tamamını görmediniz bekleyin üzülmeyin
Bu şablonu kullanan XenForoları gayet iyi biliyorum. Zatwn XenForoyuda sevmiyorum ya otopark hatrına işteNeyse seciciyim bu konulardan umarim çoğunluk sever.