bende yalnızım hocam napalım meslekler farklı olunca mecburOtomobil forumunda tek başıma bir havacı olarak kalkınma yapcam ahahahah

bende yalnızım hocam napalım meslekler farklı olunca mecburOtomobil forumunda tek başıma bir havacı olarak kalkınma yapcam ahahahah
vagcı grubu demek istedinya bu otoparkın whatsapp grubundan daha hallıce oldu bura![]()
Panpa başlarında sen varsın yani PP bile VAG VAGvagcı grubu demek istedin![]()
Panpa başlarında sen varsın yani PP bile VAG VAG
Valla burda böyle muhabbet çeviriyoruz grubu tahmin bile edemiyorum o yüzden evlendikten beri gruplara tövbeliyim sıkıntı oluyoroda ıyıymıs . ya bu otoparkın whatsapp grubundan daha hallıce oldu bura
![]()
haklarını yemek ıstemıyorum kımsenın acıkcası bana pek oyle gelmemıstı gruptan cıkmamdakı neden kımsenın benı takmayısı oldu hanı mustang boss resmı attım bır fıll caddede vıdeo seklınde gene kımse takmayıp kendı aralarında muhabbet devam edınce cıktım ama kotu nıyetlı ınsanlar olduklarını dusunmuyorumvagcı grubu demek istedin![]()
işte o bir polo resmi olmalıydı sen hatalı gelmişsinhaklarını yemek ıstemıyorum kımsenın acıkcası bana pek oyle gelmemıstı gruptan cıkmamdakı neden kımsenın benı takmayısı oldu hanı mustang boss resmı attım bır fıll caddede vıdeo seklınde gene kımse takmayıp kendı aralarında muhabbet devam edınce cıktım ama kotu nıyetlı ınsanlar olduklarını dusunmuyorum
işte o bir polo resmi olmalıydı sen hatalı gelmişsin![]()
İnceeeeValla burda böyle muhabbet çeviriyoruz grubu tahmin bile edemiyorum o yüzden evlendikten beri gruplara tövbeliyim sıkıntı oluyor![]()
vagcıysan alalım seni de grubaVay arkadaş ben ne çok şey kaçırmışım yav sohbet siteleri whatsapp grupları troll kavurmaları baya geç kalmışım ben![]()
Sana UP diyorum gerisini sen anla panpaBen ördekleri çok seviyorum diye koydum ne alaka?
vagcıysan alalım seni de gruba![]()
full vag dönüyor arada ben bulaşıyorum bunlara sonra 10 kişi saldırıyorlar keyifli oluyor aslındaValla burda böyle muhabbet çeviriyoruz grubu tahmin bile edemiyorum o yüzden evlendikten beri gruplara tövbeliyim sıkıntı oluyor![]()
Yalnız kültürlü kekolar yazmış ingilizce yazan falan da var pussy wastgoinon falan yazmış birileri ahduhahshHalkımızın mizahı mustangden daha etkili bence![]()
o zaman kıbrısta hayat var adamlar passat satmıyor bile o kadar ki anti-vag cennetiAlkol harici kötü alışkanlıklarım yok![]()
sabah akşam her konuda vag muhabbeti fazlaca baydı beni zaten vag arabalarından soğudum yemin ediyorum
![]()
Valla allah sabır versin ne diyeyim sende mücadelene devam et never give up ahahahahahfull vag dönüyor arada ben bulaşıyorum bunlara sonra 10 kişi saldırıyorlar keyifli oluyor aslında![]()