Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada tavuk iskender yiyen var mı? Gebze'de meşhur dediler merkezde adamlar utanmasa kolundan tutup dükkana sokacak zorla.
Ben hayatımda ilk kez gördüm denedim değişik bir tecrübe :D
Öğrenci işi ama fiyat iyi 6 Tl 2 sepetde ekmek yiyorsunuz :D

Bu arada tavuk iskender yiyen var mı? Gebze'de meşhur dediler merkezde adamlar utanmasa kolundan tutup dükkana sokacak zorla.
Valla hiç yemedim de geçen ay arkadaşlarla yemeye gittik 1 porsiyon iskender 1 ayrana 22 lira aldı acısını hala hissederim:)

Dışarda daha önceden bildiğim veya çoğunluğun tercih ettiği bir yer değilse eğer tavuk yemiyorum :)))

Ama iskender sosunu neye koyarsan olur :D

Bizim bazı uyanık! arkadaşlar, iskender söyleyip yarısına geldiğinde saçından 2 tutam koparıp üstüne atıyordu. Sonra garsonu çağırıp bunda saçma var, bu nasıl işletme böyle kardeşim diyerek yenisini getirtiyorlardı. Tabii adamlar da özür dileyip, bu bizden bizden deyip duruyorlardı. Sonra zaten kestim muhabbeti bunlarla.

Bizim bazı uyanık! arkadaşlar, iskender söyleyip yarısına geldiğinde saçından 2 tutam koparıp üstüne atıyordu. Sonra garsonu çağırıp bunda saçma var, bu nasıl işletme böyle kardeşim diyerek yenisini getirtiyorlardı. Tabii adamlar da özür dileyip, bu bizden bizden deyip duruyorlardı. Sonra zaten kestim muhabbeti bunlarla.

Zonguldaktaki soslu kebap olayına ne diyorsun ? böreğe sos kır pidesine sos adana kebaba sos :D :D

Mantıklı aslında doymadıysan ahahahaha 1 kere yapılır da fazlası haram:)

Zonguldaktaki soslu kebap olayına ne diyorsun ? böreğe sos kır pidesine sos adana kebaba sos :D :D
Mantıklı aslında doymadıysan ahahahaha 1 kere yapılır da fazlası haram:)
Zaten Zonguldak'ın kebap, pide, börek v.s yiyeceklerine sos koyma olayı meşhurdur hocam bilirsin :) iki tane et koy, üzerine yasla gitsin sosu :)
Vallahi bizim arkadaşlar bir kere bunu yaptı, sonra baktım başka yerlerde de yapıyorlar direkt kestim muhabbeti. Adamların haram-helal kavramı yoktu hiç :)

@DuzboruDownpipe tavuk eti konusunda Gebze taraftarlarında seni iyi bilgilendirir panpa. 6 lira bana garip geldi yani. Tavuk olsada.

Son düzenleme:
6 TL'ye iskender mi?Hemde istanbulda:rolleyes:Samsunda bile ortalama lokantalarda 17-18 lira dostlar.Amman dikkat edin zehirlenme felan olmasın.

O değilde bu dolar satın dolar satın muhabbetinden sonra bankalardaki dolar mevduatı 2.7 milyar dolar artmış.

Neler oluyor Güntekin ? Herkes satarken kim alıyor lan bu dolarları?

keşke 6 tl'yi yiyeydin la en azından ne yediğini bilirdin nikel bakır alüminyum vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...