Yeminle hayat kurtarır bu taktik sağolasın panpa paylaştığın içinGüzel taktikEkli dosyayı görüntüle 2375
Valla hiç yemedim de geçen ay arkadaşlarla yemeye gittik 1 porsiyon iskender 1 ayrana 22 lira aldı acısını hala hissederimBu arada tavuk iskender yiyen var mı? Gebze'de meşhur dediler merkezde adamlar utanmasa kolundan tutup dükkana sokacak zorla.
Ben hayatımda ilk kez gördüm denedim değişik bir tecrübe
Öğrenci işi ama fiyat iyi 6 Tl 2 sepetde ekmek yiyorsunuz![]()
Bizim bazı uyanık! arkadaşlar, iskender söyleyip yarısına geldiğinde saçından 2 tutam koparıp üstüne atıyordu. Sonra garsonu çağırıp bunda saçma var, bu nasıl işletme böyle kardeşim diyerek yenisini getirtiyorlardı. Tabii adamlar da özür dileyip, bu bizden bizden deyip duruyorlardı. Sonra zaten kestim muhabbeti bunlarla.
Mantıklı aslında doymadıysan ahahahaha 1 kere yapılır da fazlası haramBizim bazı uyanık! arkadaşlar, iskender söyleyip yarısına geldiğinde saçından 2 tutam koparıp üstüne atıyordu. Sonra garsonu çağırıp bunda saçma var, bu nasıl işletme böyle kardeşim diyerek yenisini getirtiyorlardı. Tabii adamlar da özür dileyip, bu bizden bizden deyip duruyorlardı. Sonra zaten kestim muhabbeti bunlarla.
Zonguldaktaki soslu kebap olayına ne diyorsun ? böreğe sos kır pidesine sos adana kebaba sos![]()
![]()
Zaten Zonguldak'ın kebap, pide, börek v.s yiyeceklerine sos koyma olayı meşhurdur hocam bilirsinMantıklı aslında doymadıysan ahahahaha 1 kere yapılır da fazlası haram![]()
sen bide tavuklu lahmacun deneBu arada tavuk iskender yiyen var mı? Gebze'de meşhur dediler merkezde adamlar utanmasa kolundan tutup dükkana sokacak zorla.
@DuzboruDownpipe tavuk eti konusunda Gebze taraftarlarında seni iyi bilgilendirir panpa. 6 lira bana garip geldi yani. Tavuk olsada.Bu arada tavuk iskender yiyen var mı? Gebze'de meşhur dediler merkezde adamlar utanmasa kolundan tutup dükkana sokacak zorla.
Yiyeli 1 hafta oldu iyiyim çok şükür@DuzboruDownpipe tavuk eti konusunda Gebze taraftarlarında seni iyi bilgilendirir panpa. 6 lira bana garip geldi yani. Tavuk olsada.
Simit yiye yiye kilo aldılar iyi malzeme çıkıyor onların etindenYiyeli 1 hafta oldu iyiyim çok şükür
Martı eti sağlıklı diyorlar![]()
keşke 6 tl'yi yiyeydin la en azından ne yediğini bilirdin nikel bakır alüminyum vs.Bu arada tavuk iskender yiyen var mı? Gebze'de meşhur dediler merkezde adamlar utanmasa kolundan tutup dükkana sokacak zorla.
Olm nerelerde yaşıyonuz siz tavuklu lahmacun ne lan? tarih boyunca lahmacunu ilk yapan ve pişiren adam mezarında ters döndü hissettim bensen bide tavuklu lahmacun denekediye atmıştım kedi kaçmıştı
![]()
http://www.sanabirtarifimvar.com/tarif/tavuk-etli-lahmacun-1Olm nerelerde yaşıyonuz siz tavuklu lahmacun ne lan? tarih boyunca lahmacunu ilk yapan ve pişiren adam mezarında ters döndü hissettim ben