Dunyada bir tek bizde gorulmesi ilginc.Ham petrolün varil fiyatı şubat ayında 33 dolar iken şuanda 51 dolar. Temmuz'da 41 dolardı. Benzin ve motorin fiyatlarında ki zamlar hükumet kaynaklı değil piyasa kaynaklı. Musul operasyonu ve Fırat Kalkanı harekatının etkileri de görülmeli.
Hocam bu tamamen bizim kendi hatamiz ulkemiz hicbiryerde olamadigi kadar verimli ve elverisli sadece bunu anlayabilecek ve isletebilecek zekaya ve ozveriye ihtiyacimiz var . yani bizim atamiz gibi bu ulkeyi kalkindirip tekrar refah duzeyi arttirici birine ihtiyac var. kim derseniz bende bilmiyorum ne yazikki .maalesef hocambakın iyi dediniz ben öğrenciyim ve benzinli arabam var benzini de kendi harçlığım ile karşılarım, mesela bu ay 0 çektim istanbula gidemedim
kısacası benzin fiyatlarından inanılmaz rahatsızım öyle böyle değil fakat birde şöyle bakıyorum,
netice de bir savaş içerisindeyiz ülkenin derdi bitmiyor ki ve bu ülkenin geçmişten gelen bir üretimi ve ihracatı yok ki maalesef, mecbur tek gelir kaynağı bulunduğumuz durumu da göz önüne alırsak vergiler maalesef, acı ama gerçek
herkes ister daha iyi koşullarda yaşayalım benzin 2 lira olsun o ucuz olsun bu ucuz olsun ama her şeye rağmen toprak bizim toprağımız![]()
Ülkemiz çok verimli cidden onlarında zamanı gelecek İnşallah,Hocam bu tamamen bizim kendi hatamiz ulkemiz hicbiryerde olamadigi kadar verimli ve elverisli sadece bunu anlayabilecek ve isletebilecek zekaya ve ozveriye ihtiyacimiz var . yani bizim atamiz gibi bu ulkeyi kalkindirip tekrar refah duzeyi arttirici birine ihtiyac var. kim derseniz bende bilmiyorum ne yazikki .
Hocam tamam birakin nolur biz biliyoruz neyin ne oldugunu yuklenmeyin cocuga birakin tadimiz kacmasin ali riza bey2004 yılı petrolün varil fiyatı 34$ benzinin litresi 2.29
2016 şubat petrolün varil fiyatı 33$ benzinin litresi 4.22
Doğru diyosun bu zamlar hükümet kaynaklı değil
Savaş var vergi lazım para lazım
2004 yılında asgari ücret 360 liraydı2004 yılı petrolün varil fiyatı 34$ benzinin litresi 2.29
2016 şubat petrolün varil fiyatı 33$ benzinin litresi 4.22
Doğru diyosun bu zamlar hükümet kaynaklı değil
Savaş var vergi lazım para lazım
2004 yilindaki 360 liranin degeri ile bugunku degeri ayni degil. ornekleyeyim : 1 sene once araba alip su an arabayi satan herkes kar ettim diyor dimi ? ama gecen sene satsaydi o parayla araba alabilirdi ama su an kar etse bile yenisini alamiyor cunku paranin degeri farkli.2004 yılında asgari ücret 360 liraydıbunu da söyleseydin daha güzel karşılaştırma olurdu
haa beyler kimse yanlış anlamasın benim siyasetle alakam yok, kimseyi de savunmuyorum ben milliyetçiyim vatanımı toprağımı savunurum![]()
Haklısın işte asgari ücrete öyle bi zam yaptılar ki ters etki yaptı ülkede ne var ne yok zamlandı2004 yılında asgari ücret 360 liraydıbunu da söyleseydin daha güzel karşılaştırma olurdu
haa beyler kimse yanlış anlamasın benim siyasetle alakam yok, kimseyi de savunmuyorum ben milliyetçiyim vatanımı toprağımı savunurum![]()
Hocam mevzu siyaset yapmak değil, her konunun altı siyasete dönmeye başladı berkin kızmasa da rahatsız olanlar olduğuna eminim. Ortak nokta bulunmuyor çünkü, ha bulunmak zorunda mı? Elbetteki değil ama konuların altı son 5 ve 6ncı madde uyarınca cezalandırılma gerekçesiyle dolup taşıyorSiyasete kaymadı ama kaysa bile problem yoknetice de herkes aklı başında olgun insanlar ülkede siyasette yapamayacaksak ohooo
çılgın_berkin_takipcilerini_costuruyor.mav.mp4
pardon haklısınız hocam o konuda o kadar detaya girmemiştimHocam mevzu siyaset yapmak değil, her konunun altı siyasete dönmeye başladı berkin kızmasa da rahatsız olanlar olduğuna eminim. Ortak nokta bulunmuyor çünkü, ha bulunmak zorunda mı? Elbetteki değil ama konuların altı son 5 ve 6ncı madde uyarınca cezalandırılma gerekçesiyle dolup taşıyor))