Dolar / Euro / Altın / Borsa Bilgi Paylaşım Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maximaorhan

Dispatcher
5,510
34
Dostlar,
Olabildiğince siyaset ve karşılıklı tartışmaya girmeden döviz borsa vb. bilgilerimizi buradan paylaşalım ki konu kilitlenmesin.
Yazılarınızın altına ytd notu düşmeniz tavsiye edilir.

Herkes fed kararını bekliyor. Şahsen faiz oranının yükseleceği düşüncesindeyim. Ekonomistler 0.25'lik faiz artırımına kesin gözü ile bakıyor. Bakalım neler ile karşılaşıcaz.

Faiz oranlarının yükselmesi kesin gibi, 20 ocak dönemi bi durulma olur ama sonra yine de yükselecektir diye tahmin ediyorum. Suriye'de durum hala karışık, daha da karışacağa benziyor. Doların 2017i 4 tlye yakın görebileceği kanaatindeyim

Sabah 3.48 den 45 bin dolar aldım.Benim için kâr li olacağını dusunuyorum beklemedeyim ve konuyu takipteyim.

3.53 oldu enteresan bir sıçrama yaptı. 3.46 civarından 3.53-54 küsüratında gezinmeye başlamış.

Uzmanlar "Trumpflation" etkisiyle Doların yükselişte olduğunu söylüyor.

Hocam Trump faktöründen yükseliyor olsa idi dolar euro paritesininde yükseliyor olması gerekirdi. Evet seçim sonrası bi nebze yükseldi ama daha sonrasında düşüşe geçti.Dolar euro paritesi düşüşe geçmişken tl euro ve tl dolar paritesinin yükselişte olması mevzunun trump'a bağlanmasının hayalcilik olduğunu gösteriyor. Bi de tvde çıkan her uzmana güvenmeyin dün akşam ahaber twitter hesabından Fed'den skandal karar manşeti attı yarım saat sonra napıyorum ben dercesine manşeti haberi falan sildi. 4 senelik iktisat okumuş adam çıkıp ben ekonomi uzmanıyım diyor he kendisini geliştirmiştir o ayrı ama hiç bir şey yapmamış yurtdışı vs ekstra bir şey katmamış sadece siyaseten uzmanım ben diyebilen kişilerin yorumlarını dikkate almamak gerek göz boyamaktan birşey yapmıyorlar. Bknz herbokolok Rasim ozan kütahyalı. yorum yapmadığı karışmadığı halt yok

He birazdan bana çıkıpta sen kimsin eeeyy zındık diyenler çıkabilir ben de ekonomist değilim bunu her ekonomi sohbetinde de belirtiyorum sadece ilgileniyorum araştırmayı seviyorum ve mantığımı kullanıyorum :)))

Eşim babasıyla ay sonuna kadar doların 3.60'ı göreceğine dair iddiaya girdi. Kayınpederim de sıkı bir ahaber takipçisi olduğu için bunun kesinlikle olmayacağını, reisin doları tokatlaya tokatlaya aşağı indireceğini savunuyor. :)

Sizce kim kazanır?

Eşinizi şimdiden kutlayabilirsiniz zira 3,60ın üzerine çıkacak diye tahmin ediyorum :)

An itibariyle eur,usd ve altın düşüşte, petrol yükselişte

(Not : Piyasadaki genel tablo paylaşılmıştır. Herhangi bir amaçla söylenmemiştir)

Son düzenleme:
Evet gece 3,55e dayanmıştı şu an 3,53e düştü, olleey diyebilir miyiz hayır tehlike devam ediyor hükümetin gün içersinde yapacağı fed açıklaması önemli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...