Sen ne taraftan geçiyorsun o tarafa doğru geleyim ben. Çekmeköy taraflarındayım.Alirim hocam sikinti yok benim araba 1.5 dci 3 litre yaktiririm ben onasen adresi ver
Sen ne taraftan geçiyorsun o tarafa doğru geleyim ben. Çekmeköy taraflarındayım.Alirim hocam sikinti yok benim araba 1.5 dci 3 litre yaktiririm ben onasen adresi ver
Dolar al panpa dolar bu ara öyle diyolla.Sa beyler yakşamlar nasılsınızelimde bi miktar para var altına yatırmak mantıklı mı 6-7 aylık bir süreç için var mı ekonomiden anlayan
![]()
![]()
Maltepeden beni de alırsanız hocam çok makbule geçer.Alirim hocam sikinti yok benim araba 1.5 dci 3 litre yaktiririm ben onasen adresi ver
Maltepeden beni de alırsanız hocam çok makbule geçer.
Dolar düştükçe değeri artacak bir paraya yatırım yap. O kadar zaman dolar bu vaziyetlerde olmaz diye düşünüyorum.Sa beyler yakşamlar nasılsınızelimde bi miktar para var altına yatırmak mantıklı mı 6-7 aylık bir süreç için var mı ekonomiden anlayan
![]()
![]()
Sen ne taraftan geçiyorsun o tarafa doğru geleyim ben. Çekmeköy taraflarındayım.
Biraderim simdi nabıyosun biliomusun
27 lıraya guzel bı bucuk iskender alıorsun yoğurtla beraber gomuyosun. Sonra 2 tane künefe gömüyosn bak burasi cok onemli tamm mı. Ondan sonra gıdıosun tmm mı ondan sonra 4 bardak cay iciosun sonra hesabi odeyip kalkıyosun kardeşim çok iyi diyet yaparsın benım dedıklerımı yap sen
Amarok V6 yı mı çalsak???Maltepeden beni de alırsanız hocam çok makbule geçer.
Valla Uludağ da da vlog ve test çeker dönerik hemAmarok V6 yı mı çalsak???![]()
ewt ewt ewt
![]()
Para durduğu yerde değer kaybetmesin de uganda parasına bile yatırırımDolar düştükçe değeri artacak bir paraya yatırım yap. O kadar zaman dolar bu vaziyetlerde olmaz diye düşünüyorum.
Altın 126 lira ile 132 arasına sabitlendi gibi, alacağın mebla önemli 126 liradan kaç kilo alcan meselaSa beyler yakşamlar nasılsınızelimde bi miktar para var altına yatırmak mantıklı mı 6-7 aylık bir süreç için var mı ekonomiden anlayan
![]()
![]()
Biraz birikmişim var işte 12 kg kadar alırım nsmdkskdmAltın 126 lira ile 132 arasına sabitlendi gibi, alacağın mebla önemli 126 liradan kaç kilo alcan mesela![]()
![]()
Paran yüklü ise üçe bölebilirsin dolar/altın/borsa şeklindeBiraz birikmişim var işte 12 kg kadar alırım nsmdkskdm
KAmu spotu gibi oldu buBeyler bi hatırlatma yapayım, siteye girerken adblock kullanıyosanız ya kapatın ya da siteye izin verin![]()
Biliyorsun yanlarım bana onu verirseniz. Kabul mü?Valla Uludağ da da vlog ve test çeker dönerik hem![]()
Yok hocam ya az var 3 haneli rakamlarParan yüklü ise üçe bölebilirsin dolar/altın/borsa şeklinde
Ytd
Uganda iyidir affetme panpaPara durduğu yerde değer kaybetmesin de uganda parasına bile yatırırım![]()
![]()