Biraz birikmişim var işte 12 kg kadar alırım nsmdkskdm
azmış o ya

Biraz birikmişim var işte 12 kg kadar alırım nsmdkskdm
Yaktığın benzini karşılarsın. Olur biter mis.
Napayım panpa elimizden bu kadar geliyo gönül isterdi 1 milyon dolar bağış yapmak ama anca bu kadarKAmu spotu gibi oldu bu![]()
![]()
Dolar yapıp bozdur sürekli bir şekilde ona ne dersin?Yok hocam ya az var 3 haneli rakamlaryazın ufak tefek planlarım var. Maksat yeni yılda her şey zamlanınca bari elimdeki para değer kaybetmesin. Çok da anlamam bu işlerden belki mantıksız bi hareket olur
![]()
Senden önce canını ben alacam onun bu seferBiliyorsun yanlarım bana onu verirseniz. Kabul mü?
Düşünce dolar al yükselince tl yap mı diyorsun?Dolar yapıp bozdur sürekli bir şekilde ona ne dersin?
Önce ehliyetini al panpa. Sonra yardım ve yataklıktan benimde ba.ım yanar.Senden önce canını ben alacam onun bu sefer![]()
Zaten hep yükselmiyor mu dolar?Düşünce dolar al yükselince tl yap mı diyorsun?
Ruhsatın arasına 50 papel koyarız ve aynasızlar bisey demez ahbap.Önce ehliyetini al panpa. Sonra yardım ve yataklıktan benimde ba.ım yanar.![]()
1 milyon dolar kaç milyon tl yapıyo bilionmuNapayım panpa elimizden bu kadar geliyo gönül isterdi 1 milyon dolar bağış yapmak ama anca bu kadar![]()
Paran varsa koy panpaRuhsatın arasına 50 papel koyarız ve aynasızlar bisey demez ahbap.![]()
iyi geceler müdür hayırlı cumalarHaydi iyi geceler cumaniz mubarek olsun![]()
bugüne göre mi yarına göre mi düne göre mi1 milyon dolar kaç milyon tl yapıyo bilionmu![]()
![]()
çok tele çok1 milyon dolar kaç milyon tl yapıyo bilionmu![]()
![]()
İyi geceler bu Nasıl bir yetenek![]()
iyi geceler gencolar
Böyle bi yeteneğim olsa yemin ediyorum kopya çekmediğim 100 almadığım sınav kalmazdıOha
İyi geceler bu Nasıl bir yetenek![]()