Seni şimdi 1 çeyrek kesmez. Sen attır ordan 1 çeyrek dahahahahahahah çok iyiymiş bu ya![]()
harbiden benim mide de böyle, resimleri gördükçe dayanamadım zaten bi ekmekarası aperatif gömüyorum şu an çeyrekte olsa
![]()
![]()

Seni şimdi 1 çeyrek kesmez. Sen attır ordan 1 çeyrek dahahahahahahah çok iyiymiş bu ya![]()
harbiden benim mide de böyle, resimleri gördükçe dayanamadım zaten bi ekmekarası aperatif gömüyorum şu an çeyrekte olsa
![]()
![]()
Afiyet bal şeker olsnnn karşimmm löp löp et olsun![]()
nere attırıyon yav peynir ekmek yiyomSeni şimdi 1 çeyrek kesmez. Sen attır ordan 1 çeyrek daha![]()
Aaaaa olmadı şimdi. Denizli de bizim bi kokocu var meşhur ama adını unuttum. Sen git oraya attır 2 yarım bak keyfine.nere attırıyon yav peynir ekmek yiyom![]()
ceza almayı göze alırım söver süpürürüm lan burda öyle beddua mı olur![]()
![]()
![]()
denizlide her köşede bi kokocu var yav çoğuda iyi yapıyo valla şerefsizler öle böle değil, canım da çekiyor kaç haftadır da neyse şimdi niyetimi bozdurmayın lanAaaaa olmadı şimdi. Denizli de bizim bi kokocu var meşhur ama adını unuttum. Sen git oraya attır 2 yarım bak keyfine.
Sizin arabayla takas edelim mi????? Kar tepeye filan gidersin.Mert getir bana yakam kaskodan parayı alırsın![]()
Biraderim simdi nabıyosun biliomusunnere attırıyon yav peynir ekmek yiyom![]()
Hocam yoğurdu ayrı iste demeyi unutmuşsun. Daha fazla iskender daha fazla...Biraderim simdi nabıyosun biliomusun
27 lıraya guzel bı bucuk iskender alıorsun yoğurtla beraber gomuyosun. Sonra 2 tane künefe gömüyosn bak burasi cok onemli tamm mı. Ondan sonra gıdıosun tmm mı ondan sonra 4 bardak cay iciosun sonra hesabi odeyip kalkıyosun kardeşim çok iyi diyet yaparsın benım dedıklerımı yap sen
yaşlılıktan unutuo naparsın...Hocam yoğurdu ayrı iste demeyi unutmuşsun. Daha fazla iskender daha fazla...![]()
2 çeyreğin günahı olmaz hocam. Boşver sen ye gitsin. Madem girecez kabire yemek yiyelim habiredenizlide her köşede bi kokocu var yav çoğuda iyi yapıyo valla şerefsizler öle böle değil, canım da çekiyor kaç haftadır da neyse şimdi niyetimi bozdurmayın lan![]()
![]()
Sensin lan yaşlı trollyaşlılıktan unutuo naparsın...![]()
Bu ne perhiz bu ne lahanaBiraderim simdi nabıyosun biliomusun
27 lıraya guzel bı bucuk iskender alıorsun yoğurtla beraber gomuyosun. Sonra 2 tane künefe gömüyosn bak burasi cok onemli tamm mı. Ondan sonra gıdıosun tmm mı ondan sonra 4 bardak cay iciosun sonra hesabi odeyip kalkıyosun kardeşim çok iyi diyet yaparsın benım dedıklerımı yap sen
ewt ewt ewtSensin lan yaşlı troll
Daha 27 levelim ben
Rav4 çok yakıyor be benide alsana hocam geçerken. Rav4 le gitmeye kalkarsam iskender mi yerim yoksa bir yerime benzin pompası mı yerim onu bilemiyorum.Adamin canini cektiriyonuz gece gece bursa yaptircaniz adama![]()
Facebook nedir? Nasıl kullanılır? Güzel kadınlar nasıl eklenilir?ewt ewt ewt
![]()
bizimkinin uzmanlık alanıFacebook nedir? Nasıl kullanılır? Güzel kadınlar nasıl eklenilir?
Alirim hocam sikinti yok benim araba 1.5 dci 3 litre yaktiririm ben onaRav4 çok yakıyor be benide alsana hocam geçerken. Rav4 le gitmeye kalkarsam iskender mi yerim yoksa bir yerime benzin pompası mı yerim onu bilemiyorum.