Makyajlı Sümbül

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Porsche
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Değerli müritlerim... Gördüğünüz üzere idam edilmelerine rağmen ağızlarını bozmaktan geri kalmayan bu şahısların bu ilk vukuatları değildir. @anl_akl isimli şahıs küçük yaşta annesinin kendisinin tipini beğenmemesi ve babasını bulması ümidiyle bir genelev önüne bırakıldı. Lakin orada da yine tipi yüzünden dikiş tutturamayan şahıs ilk fırsatta muhtara sığındı. Fakat yine göründüğü gibi olmaya karar vermesinin ardından hıyanet içinde bulundu ve bildiğiniz üzere idam edildi...
Abartmadan geyik yapacaksan yap yoksa...

B1d2vbGIcAEsEHR.jpg

75 hp bir arabanın güzel gittiğine insanları inandırmaya çalışmıyorum... daha önce de yazdım ben dürüştçe söylerim. korkacak halim yok. adam küfür etti. cevabını aldı... siz olayları okumuyorsunuz
iyi de adamı savunmak sana mı düştü eğer sen değilsen niye böyle tepki gösteriyorsun ?

75 hp bir arabanın güzel gittiğine insanları inandırmaya çalışmıyorum... daha önce de yazdım ben dürüştçe söylerim. korkacak halim yok. adam küfür etti. cevabını aldı... siz olayları okumuyorsunuz
Kimsenin gunahini almak istemiyorum ama kavurmayi en cok begenip encok savunan sen olunca bu tip tepkiler alman normal

adam orada bana laf attı. savunmak değil. sen de ben de eğlenmek için yorum yapıyoruz. orhan küfürü imzası yaptı. adam da küfür etti. cevabını verdi o da. şoka girilecek bir şey yok yani. yoksa bana ne :D

ben de bunu diyorum sana ne yahu ? şu saniyeden itibaren hiç kimse bana kavurmanın hikmet kara olmadığını savunamaz ikna edemez. Nokta! Konudaki son mesajım.

Evet küfür ettim evet forum kurallarını çiğnedim ancak burada hiç kimsenin annesi babası dahil bir şaka bile yapmadım.Ki ettiğim küfürü de haklı buluyorum çünkü gerçekten artık baydı. @Berkinka nın artık gerekeni yapmasını rica ediyorum eğer suçluysam benim de hesabımı kapatabilir.Şimdi bir şey daha derdim de neyse...

Beyler hiç cevap vermenize gerek yok. Yönetim geldiğinde görür zaten kimin ne olduğunu burda. Kimin kimi neyi savunduğu ne yaptığı ne olduğu ortada. Önceki sohbet dönemlerinizde ben yoktum. Kavurmanın eskisini yenisini de bilmem az önce küfrettiğini söylediği kişiye verdiği cevap zaten karakterini gösteriyor. Uzatmayın hiç mevzuyu. Ben de bu mevzudan ceza almaya razıyım çünkü troll sanıp goygoy yapılabilecek biri olduğunu düşündüm ve ciddiye alıp cevap verdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...