Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Aston Martin tarihinin ilk SUV aracı ve yeni bir dönemin simgesi olan St. Athan’daki görkemli fabrikada üretimi yapılan ilk otomobil olma özelliğine sahip olan DBX, Türkiye’de tükendi.
Otomotiv dünyasında son yıllarda yerini sağlamlaştıran ‘SUV’ segmentine, Aston Martin de sessiz kalmamış ve İngiliz otomotiv devi, ‘En Teknolojik SUV’ olarak tanıtımını yaptığı DBX modeli ile de geçen yıl sonbaharda İstanbul’a giriş yapmıştı.
Lionel Martin ve Robert Bamford tarafından 1913 yılında Londra’da küçük bir atölyede doğan Aston Martin, yüz yılı aşkın süredir dünyanın dört bir tarafından “lüks ve güzellik” tutkunlarının vazgeçemediği bir “marka”. “Güzelliğe olan tutku” ilkesiyle yola çıkan ve bugün hala “dünyanın en güzel otomobili” mottosuyla yeni modellerini otomobil tutkunlarıyla buluşturan Aston Martin; yüksek performans, kişiye özel işçilik, teknolojik yenilikler ve zamansız tarz ile eşanlamlı olan otomobillere imza atmaya devam ediyor...

Okumaya devam et...


 
  • Beğeni
Tepkiler: fujiwara

Cenk

Galatasaray
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,105
45,653
6,820
Zonguldak
Marka
Ford
Umarım istediğim derinin temininde sorun yaşanmaz.
Araçların tükenmesi haberinden ziyade, Honda'dan Aston Martin'e terfi eden ilk kişi olarak daha fazla haber değeri taşıyorsun başkan.. Bir tur versene alınca ? Kullandığınız araçlar başlığına Aston Martin kullandım derim forumda havam olur.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım