Eline sağlık baya güzel olmuş. Hiç bilmeyene merak uyandıracak cinsten
teşekkür ederimEline sağlık baya güzel olmuş. Hiç bilmeyene merak uyandıracak cinsten
olsun paylaştığın iyi olmuş yayına girmeden yayılsın ki direk en baştan girsinOnaylanmış sandım bi an ama paylaştım şimdidenValla harika olmuş bi hoşuma gitti yahu
)
eyvallah knka bakalım patlar inşallahHayırlısı olsun kanka@Koraykaya
kardeşim özelden falan yazsaydın hazırlıyorum diye beklerdim valla emek etmişsin uğraşmıssın eline sağlıkVideo hazırladım ama gecikmişim .
Teşekkürler. Sizin de elinize sağlık.kardeşim özelden falan yazsaydın hazırlıyorum diye beklerdim valla emek etmişsin uğraşmıssın eline sağlık
yinede yolla bulunsun
tamamdır kardeşim sağolasın.Teşekkürler. Sizin de elinize sağlık.
Nasip değilmiş. Yapılırsa 2. Seriye eklenir artık.
Hazırladığım videoyu ayrı bir konu açarak forumda paylaştım. Oradaki link ve ya özelden ulaşabilirsiniz video kullanılacağı zaman.
Arkadaşlar sabah gördüğüm üzere içerik silinmiş ve editör onay vermemiştir. İçeriğin yayınlanmamasına katkısı olan hepsinin gelmişini geçmişini geleceğini se(V)eyim. 2 gün boyunca 7 saat emek verdiğim içeriği silmişler. Hiçbir gerekçe göstermeden.sabahtan beri cinnet modundayım
haydaaa aklıma gelmedi değil aslındaArkadaşlar sabah gördüğüm üzere içerik silinmiş ve editör onay vermemiştir. İçeriğin yayınlanmamasına katkısı olan hepsinin gelmişini geçmişini geleceğini se(V)eyim. 2 gün boyunca 7 saat emek verdiğim içeriği silmişler. Hiçbir gerekçe göstermeden.sabahtan beri cinnet modundayım
imkanı yok editörle görüşmemin hangisi baktı neden sildi belli değilYok artık yaaa, peki bi bilgi de mi vermiyorlar editörle görüşsen ?
Hey Allah'ım ya.... Rezil bir sürü konuya onay veriyorlar reklam diye düşünüp onay vermediler yüksek ihtimal....imkanı yok editörle görüşmemin hangisi baktı neden sildi belli değil
abi emeğim gitti ya biraz akıllı olan adam araştırır görür sanki sitenin sahibi benim bizim amacımı buradaki ruhu tanıtmaktı insanların ilgisini biraz daha çekebilmekti. Burda @and @sinan ın verdiği emekle çabayla ortaya çıkardıkları başarı öyküsünü daha fazla insana yayıp onlarada yol göstermek cesaret vermekti amaç. Onların yaptığı iş şu ülkede gerçekten başarı çünkü arkalarında amca dayı vb. destekle değil kendi çabalarıyla bu platformu oluşturdular kazıya kazıya geldiler. Nerde ot bok var paylaşsınlar sözde icraat yapanların yanındalar imanları para olmuş. Ve eminim ki içerik yayınlansaydı patlayacaktıhaydaaa aklıma gelmedi değil aslında
"kendi sitesinin reklamını yapıyor" diye düşünüp silmezler inşallah demiştim ki... silmişler
yazık oldu ya içeriğe sokayım da olan senin emeğine oldu be kardeşim