katılmışlığım var hahahaBünye bağışıklık kazanmış zaten gece sonu kavga kaçınılmaz oluyor![]()

katılmışlığım var hahahaBünye bağışıklık kazanmış zaten gece sonu kavga kaçınılmaz oluyor![]()
yok olurmu abi zaten eleştirilere göre düzelteyim diye paylaştımEmeğine sağlık şimdiden. Yanlış anlamazsan bir iki ufak bilgi vereyim. Nokta ve virgül kullanımına özen göstermelisin. Özellikte noktadan ve virgülden sonra boşluk bırakmaya özen göster. Bunlar ufak detaylar ama dikkat çekiyorKullandığın fotoğraflar ve yazdığın yazılar ilgi çekici. Merakla bekliyoruz son halini. Ve Motorsiklet değil, Motosiklet
Kolay gelsin.
bu adamı çok seviyorum ya öpücük emojisi yok, olsa atardımEmeğine sağlık şimdiden. Yanlış anlamazsan bir iki ufak bilgi vereyim. Nokta ve virgül kullanımına özen göstermelisin. Özellikte noktadan ve virgülden sonra boşluk bırakmaya özen göster. Bunlar ufak detaylar ama dikkat çekiyorKullandığın fotoğraflar ve yazdığın yazılar ilgi çekici. Merakla bekliyoruz son halini. Ve Motorsiklet değil, Motosiklet
Kolay gelsin.
Bana yaşlı dediğin günden beri ilişkimi kestim seninlebu adamı çok seviyorum ya öpücük emojisi yok, olsa atardım![]()
Özür dilerim ya ben şakasına dedim valla tüm mesajlarını beğenirm beni affedersenBana yaşlı dediğin günden beri ilişkimi kestim seninle
Farkli bi trollsünÖzür dilerim ya ben şakasına dedim valla tüm mesajlarını beğenirm beni affedersen
En azından saygılıyım, bel altı vurmam ve otopark ailesini seviyorum ama en çok seniFarkli bi trollsün
Takipteyim seni
Okeyyy
Beni sevmenin altında yatan nedeni cok iyi biliyorum da neyseeeEn azından saygılıyım, bel altı vurmam ve otopark ailesini seviyorum ama en çok seni![]()
kanki campingim adamın konusunu kirletmeyelim daha fazla seviyorm seni asjhadashdBeni sevmenin altında yatan nedeni cok iyi biliyorum da neyseee![]()
En azından saygılıyım, bel altı vurmam ve otopark ailesini seviyorum ama en çok seni![]()
I love youuuuuuu beklerim yazın hepiniziBeni beni ? bak damat olacam muğlaya![]()
![]()
![]()
şimididen bi 10-20 bin tl arası alkol parasını ayarlamaya başla o zamanBeni beni ? bak damat olacam muğlaya![]()
![]()
![]()
şimididen bi 10-20 bin tl arası alkol parasını ayarlamaya başla o zaman![]()
![]()
Sabah 11 12 den akşama kadar kadar içildiğini düşünülünce baya gidiyor20 bin tl alkol parası maşallah ne içiyonuz öyle![]()
ev yapımıHahahah gizli formülümden ayarlarız![]()
![]()