Turizm Fakültesi sağolsunhemşerimi buldum 15 dk ya yakınız![]()

Turizm Fakültesi sağolsunhemşerimi buldum 15 dk ya yakınız![]()
yurtta deniz manzaralıTurizm Fakültesi sağolsun#ADÜ
hemşerimi buldum 15 dk ya yakınız![]()
sıkıldım hocam burdan hazırlık Aydın merkezdi orayı daha çok seviyorumBen de denizli, geçtiğimiz yaz söke selçuk aydın kuşadası arasında geçti ömrümÖzellikle kuşadası
ben Türkmendeyim orası kız yurdu ah şanslı kızlaryurtta deniz manzaralı![]()
aynen onuda ekleyeceğim eksik varHocam güzel olmuş elinize sağlık bence @ctanguner 'ide ekleyin.
yurtta deniz manzaralı![]()
bizim sökeye 15 dk her yaz git gel sıkılmıyonOo aynen ben de gördüm o yurdu, Kuşadasında yaşamaktan sıkılmam ben yadeniz var ötesi yok zaten en başta
ben kaçırmışım ya bende denizlideyim şu an burda okuyomBen de denizli, geçtiğimiz yaz söke selçuk aydın kuşadası arasında geçti ömrümÖzellikle kuşadası
ooooo adaaam, ben şimdi uyumak üzereyim yarın döncem bu konuyaben kaçırmışım ya bende denizlideyim şu an burda okuyom![]()
mesut külahlı fav ben hayatımda öyle adam dinlemedimMilasssssssssssss her yere yakın sökeye 30 kuşadasına 50dk <3
ah ulan ah canım rakı çekti öyle diyincemesut külahlı fav ben hayatımda öyle adam dinlemedim![]()
hahah o adamda içirir be zaten milas düğünleri ayrıah ulan ah canım rakı çekti öyle diyince![]()
Öğlen 12den gece 1e kadar içiyolar yavhahah o adamda içirir be zaten milas düğünleri ayrı![]()
Bünye bağışıklık kazanmış zaten gece sonu kavga kaçınılmaz oluyorÖğlen 12den gece 1e kadar içiyolar yavo kadara bünye dayanmaz tamam bedava ama yuh yani
![]()
elinize sağlık gayet güzeltaslak halinde şu an düzenlemeleri yapıyorum capsleri en sona ekliyecem forumdan falanda bahsedicem taslak linkini koyucam fakat arkadaşlar paylaşmayalım çünkü daha bitmedi hata kaza yayılırsa son halini almadan içerik patlar önemi kalmaz
https://onedio.com/haber/oto-test-dunyasini-alt-ust-eden-adamlar-otopark-com-745422