Ülkemizde 10dan fazla değildir bu km yi sorun edecek yazılımcıBu km de yazilim yapacak firmayi bulabilirmisiniz emin degilim acikcasi
Zaten iyi denebilecek yazilimci 10 dan fazla degil.Ülkemizde 10dan fazla değildir bu km yi sorun edecek yazılımcı
Estafurullah arabaniz gayet guzel. Arabaya bakilarak cahil veya degil tartismasi yapilamaz zaten. - bir ara atmosferik motor kotu muhabbeti vardi ekonomik yetersizlikler nedeniyle bitti cok sukur2cr Ankara iyi değil midir ? Youtube yayınlarını seyrettiğim için söylüyorum. Güven veriyor gibi. Yoksa bu konuda inanılmaz cahilim arabamdan anlayacağınız üzere =)
Öncekinde de dediğim gibi ben kendim yazılımı pek mantıklı bulmuyorum, kendimce düşündüğüm nedenlerden biri de yazılımcıların en iyi denilenlerinin bile böyle kendiyle çelişmesiGercekten cok ilginc . Fiat grubu alfa romeo icin 2cr ankara kendi sayfasinda paylasmis ustelik 100 bin km alti diye.
![]()
Dedigim gibi kendi canli yayinlarinda ve whatsapp grubunda ustune basa basa soyler. Yapmasina oldukca sasirdim. Kendine mutlaka soracagim .
rsa icin diyebilecegim tek sey ; alttaki linkte kotu bir intiba birakmis olabilirler ama rsa da ki ozellikle rasit beyin boyle risklere girecegini sanmiyorum.
ustte paylasilan videonun aciklamasinda da bahsedilmis video icinde de yazilmis. Bu km de araclara yapmak asiri riskli ve tavsiye edilmeyen durum.
Rsa ile yaşadığım tatsız olay
Merhabalar sayın forumdaşlar başımdan geçen olayı eksiksiz olarak buraya yazmak istedim çünkü mağdur edildim. Bir araç satın aldım İbiza cupra ve bu awww.techturkey.com
Yazilimi kendim de cok mantikli bulmuyorum .Öncekinde de dediğim gibi ben kendim yazılımı pek mantıklı bulmuyorum, kendimce düşündüğüm nedenlerden biri de yazılımcıların en iyi denilenlerinin bile böyle kendiyle çelişmesi![]()
Ben instagramdan onlara yazdığım zaman şu listeyi attılar km olarak o zaman 135.000 deydiEstafurullah arabaniz gayet guzel. Arabaya bakilarak cahil veya degil tartismasi yapilamaz zaten. - bir ara atmosferik motor kotu muhabbeti vardi ekonomik yetersizlikler nedeniyle bitti cok sukur
2cr serhat uzun bir suredir yayinlarinda 90 bin km - 100 bin km ustu araclara yazilim yapmadigini belirtiyor zaten.
Ne zaman sormustunuz acabaBen instagramdan onlara yazdığım zaman şu listeyi attılar km olarak o zaman 135.000 deydi
•Yazılım öncesi Diagnostik arıza tespiti,
•Würth CO2 silindir kapak conta testi ve motor kompresyon testi
•Mekanik kontrollleri,
•Dynomometre üzerinde stock ölçümü
•Yazılımın yapılması
•Yazılım sonrası tekrar Dynomometre ölçümü
•İsteğe bağlı olarak ücretsiz Gaz Pedal Hassasiyet programlanması
•Dahil olmak üzere 2200₺ işlem bedeli
•Ortalama 3 saat işlem süresi bulunmaktadır.
Ben normal 2cr ye sormuştum.1 hafta önceydi.Ne zaman sormustunuz acaba
Peki hangi yazilimi yapabileceginide ekledimi ? Stage 1 dir tahminim maksimum tabiki ama daha soft mu acaba ?Ben normal 2cr ye sormuştum.1 hafta önceydi.
Bana bunu dediler 2cr performance da.Peki hangi yazilimi yapabileceginide ekledimi ? Stage 1 dir tahminim maksimum tabiki ama daha soft mu acaba ?
yani yayinlarinda ve ozelde boyle konusan birinin simdi boyle davranmasi cok celiskili geldi.
MG Remaps, Vag grubunda gayet iyidir, tavsiye ederim.Merhabalar ben golf mk6 1.4 tsi caxa motorlu araca sahibim.Bu araca yazılım yaptırmak istiyorum siz hangi firmayı/firmaları önerirsiniz?
Araç 136.000 km'de ve bakımları aksatılmadan yapıldı.
Bu biraz kâr olayı. 2CR artık maks. kar politikasına göre hareket ediyor. Haksız da değil çünkü şirket aracı gibi kullanıyor insanlar çoğu aracı. Turbonun veya enjektörün gitmesine ramak kalıyor, yazılım yaptırıyor. E basınç artınca nolcak ? Tabi ki bumm. Niye sorumluluk alsın ki. Tanıdığım yazılım işiyle uğraşıyor bu konulara baya hakim. Aktif aracı 210+ Km’de Giulietta ve hala sorunsuz. Alfa ve Fiat camiası başta olmak üzere gayet tanınır atmosferik dahil çoğu aracı da yazar. Bi aracın km’sinden çok kondisyonu önemli 2CR’da bu konuda kendini garantiye alıyor. Yazılım aracı öldürmez fakat sen tapa gaz motor soğukken sıkar, ardından kontak kapatırsan bazı parçaların aşınma toleransını kısaltır süresini hızlandırırsın.Ben instagramdan onlara yazdığım zaman şu listeyi attılar km olarak o zaman 135.000 deydi
•Yazılım öncesi Diagnostik arıza tespiti,
•Würth CO2 silindir kapak conta testi ve motor kompresyon testi
•Mekanik kontrollleri,
•Dynomometre üzerinde stock ölçümü
•Yazılımın yapılması
•Yazılım sonrası tekrar Dynomometre ölçümü
•İsteğe bağlı olarak ücretsiz Gaz Pedal Hassasiyet programlanması
•Dahil olmak üzere 2200₺ işlem bedeli
•Ortalama 3 saat işlem süresi bulunmaktadır.
bir ara atmosferik motor kotu muhabbeti vardi ekonomik yetersizlikler nedeniyle bitti cok sukur![]()