Suana kadar temizlenenlerin yuzeysel oldugunu hala darbe yapabilecek kapasitede elemana sahip oldugunu soyleyenler var bu fetonun. Ama tabii feto olsun, baska teror grubu olsun, Suriye meselesinden oturu Turkiye-Rusya yakinlasmasinin bozulmasini amaclayan kimse bu eylemi ona yikabiliriz.Madem konu devam edecek aklımdakileri yazayım.
1- Fetöcüler sinsidir, çakaldır. Bu salak bildiğin fedai.
2- Teşkilata 2014 yılında girmiş sanırım. 17-25 aralıktan sonra sanmıyorum ki polise fetöcü alınsın.
3- Hadi diyelim ki fetöcü, binlerce kişi tutuklanmış, işinden atılmış, bank asya üzerinden havale gelen insanlar bile gözaltına alınmışken, ülkenin istihbarat teşkilatı uyuyor muydu? Tutmuş bir de büyük elçiye koruma yapmışlar. Bu kadar tesadüf, bu kadar iş bilmezlik olur mu yahu.
4- Bir de kusura bakmayın, Melih Gökçek'in, milyonlarca insanın olay ilk duyulduğu anda tepkisi fetödür, ABD'dir oldu. Hadi fetöyü geçtim, ABD'yi salak mı sanıyorsunuz. Zaten yaratılmak istenen hava bu. Direkt olarak bu işin fetö ve ABD tarafından yapıldığına inanmanızı istiyor olabilir mi acaba? Bu alternatifi unutmayın.
5-Halep sonrası yaratılan atmosferden etkilenen, "sözde" dini yanı kuvvetli, polis olmasa cihatçı olacak bir salak olamaz mı? İran ve Rusya aleyhine yapılan protestoları, yayınları görmediniz sanırım.
6-Polisin ve devletin içine lakiyat değil de başka değerleri göz önünde bulundurup önüne geleni sokarsan böyle olaylar çok olur. Fetö, Nusra, cihatcı vb. bilmem, lan bu adam nasıl polis olur yahu.
Ama Amerika'ya guvenip rus ucaginin dusurulmesi emrini ben verdim diyen eski basbakan ve fetocu davutoglunu da unutamadik hala daha. Guncel konjonkturde Rusya ile yakinlasmamizin bozulmasini isteyecek yegane devletlerin basinda Abd geldigi icin akillar direkt oraya gidiyor.