Rusya Ankara Büyükelçi'si Andrey Karlov'un vurulma görüntüleri ortaya çıktı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yaso
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Madem konu devam edecek aklımdakileri yazayım.
1- Fetöcüler sinsidir, çakaldır. Bu salak bildiğin fedai.
2- Teşkilata 2014 yılında girmiş sanırım. 17-25 aralıktan sonra sanmıyorum ki polise fetöcü alınsın.
3- Hadi diyelim ki fetöcü, binlerce kişi tutuklanmış, işinden atılmış, bank asya üzerinden havale gelen insanlar bile gözaltına alınmışken, ülkenin istihbarat teşkilatı uyuyor muydu? Tutmuş bir de büyük elçiye koruma yapmışlar. Bu kadar tesadüf, bu kadar iş bilmezlik olur mu yahu.
4- Bir de kusura bakmayın, Melih Gökçek'in, milyonlarca insanın olay ilk duyulduğu anda tepkisi fetödür, ABD'dir oldu. Hadi fetöyü geçtim, ABD'yi salak mı sanıyorsunuz. Zaten yaratılmak istenen hava bu. Direkt olarak bu işin fetö ve ABD tarafından yapıldığına inanmanızı istiyor olabilir mi acaba? Bu alternatifi unutmayın.
5-Halep sonrası yaratılan atmosferden etkilenen, "sözde" dini yanı kuvvetli, polis olmasa cihatçı olacak bir salak olamaz mı? İran ve Rusya aleyhine yapılan protestoları, yayınları görmediniz sanırım.
6-Polisin ve devletin içine lakiyat değil de başka değerleri göz önünde bulundurup önüne geleni sokarsan böyle olaylar çok olur. Fetö, Nusra, cihatcı vb. bilmem, lan bu adam nasıl polis olur yahu.
Suana kadar temizlenenlerin yuzeysel oldugunu hala darbe yapabilecek kapasitede elemana sahip oldugunu soyleyenler var bu fetonun. Ama tabii feto olsun, baska teror grubu olsun, Suriye meselesinden oturu Turkiye-Rusya yakinlasmasinin bozulmasini amaclayan kimse bu eylemi ona yikabiliriz.
Ama Amerika'ya guvenip rus ucaginin dusurulmesi emrini ben verdim diyen eski basbakan ve fetocu davutoglunu da unutamadik hala daha. Guncel konjonkturde Rusya ile yakinlasmamizin bozulmasini isteyecek yegane devletlerin basinda Abd geldigi icin akillar direkt oraya gidiyor.

gunahları var senın cocugun askere gıtmemıs yurtdısında gemıcıgı ıle gezıyorsa her olen evladın vebalı onun boynundadır. adam kendı vatanını kurtarmak ıcın ölmüyor üstelik.gercı daha kendı ulkesındekı olaylarda kendı ınsanını vurdurtan bırınden bahsedıyoruz neyse susmak en guzelı.
Konuşalım, lütfen. Susarak birşeyleri çözemeyiz. O adam zaten yarı padişah ülkenin ismini yakında tayyipistan yapacak. Halkımızı kim bilinçlendirecek önemli olan soru bu

Son düzenleme:
Suana kadar temizlenenlerin yuzeysel oldugunu hala darbe yapabilecek kapasitede elemana sahip oldugunu soyleyenler var bu fetonun. Ama tabii feto olsun, baska teror grubu olsun, Suriye meselesinden oturu Turkiye-Rusya yakinlasmasinin bozulmasini amaclayan kimse bu eylemi ona yikabiliriz.
Ama Amerika'ya guvenip rus ucaginin dusurulmesi emrini ben verdim diyen eski basbakan ve fetocu davutoglunu da unutamadik hala daha. Guncel konjonkturde Rusya ile yakinlasmamizin bozulmasini isteyecek yegane devletlerin basinda Abd geldigi icin akillar direkt oraya gidiyor.
Sadece davutoğlu değil, fetodan alınan üst düzey emniyet müdürü vali vs bi çoğunun imzasını atan abdullah gül'e de sorulması gereken çok soru var

Konuşalım, lütfen. Susarak bişeyleri çözemeyiz. O adam zaten yarı padişah ülkenin ismini yakında tayyipistan yapacak. Halkımızı kim bilinçlendiricek önemli olan soru bu

Bakın bu konuşma diliyle kimseye birşeyi izah edemezsiniz. Muhalefet yok zaten, ama bu noktada önemli olan bir nokta var halktan önce başkanlık sistemi önerisini getiren iktidar partisine bu önerinin zararlarının anlatılması gerekiyor. Kendi dönemlerini geçtim, Cumhurbaşkanımız sonsuza kadar yaşamayacak, ondan sonra gelecek olan başkanlar da aynı yetkilere sahip olacak. Bunu önce iktidar milletvekillerine anlatabilmek gerekiyor. Bunu yapacak olan muhalefet ama hangi muhalefet.

Konuşalım, lütfen. Susarak birşeyleri çözemeyiz. O adam zaten yarı padişah ülkenin ismini yakında tayyipistan yapacak. Halkımızı kim bilinçlendirecek önemli olan soru bu
zamanında Atatürk bu cahillerin benzerleri için uğrastı noldu bır sure rahat ettık sonra cahıl kesıme hıtap eden bır baskası daha geldı. ben tek cocugum arkadas evlenecegım hatun 2. halbukı dıger kesımın acılıs 3 ten baslıyor. bu coktan kaybedılmeye baslanmıs bır savas.

Bakın bu konuşma diliyle kimseye birşeyi izah edemezsiniz. Muhalefet yok zaten, ama bu noktada önemli olan bir nokta var halktan önce başkanlık sistemi önerisini getiren iktidar partisine bu önerinin zararlarının anlatılması gerekiyor. Kendi dönemlerini geçtim, Cumhurbaşkanımız sonsuza kadar yaşamayacak, ondan sonra gelecek olan başkanlar da aynı yetkilere sahip olacak. Bunu önce iktidar milletvekillerine anlatabilmek gerekiyor. Bunu yapacak olan muhalefet ama hangi muhalefet.
o konuda buyuk bır eksıklık var cıdden

birde su kopru acılısında yıne gobek atarlarsa delircem ciddi anlamda soyluyorum

Sadece davutoğlu değil, fetodan alınan üst düzey emniyet müdürü vali vs bi çoğunun imzasını atan abdullah gül'e de sorulması gereken çok soru var
Zaten akp'nin yarısından fazlası gülen cemaatine biat etmiş insanlar. Bunu bilmeyeni dövüyorlar. Henüz o kısma temizliğe gelemediler çünkü parti yıkılır, dağılır biliyorlar. Partinin yıkılacağını bildiği için Anayasayı ve rejimi değiştirmeye çalışıp tek adam olmak istiyor malum şahıs. En iyi ihtimalle yıkmasalar bile üstünü örterler.

valla youtube ve twitterda sıkıntı var sadece. Sebebini ben de çözemedim zaten saldırı görüntüleri vs trtde dahi yayımlandı

Zaten akp'nin yarısından fazlası gülen cemaatine biat etmiş insanlar. Bunu bilmeyeni dövüyorlar. Henüz o kısma temizliğe gelemediler çünkü parti yıkılır, dağılır biliyorlar. Partinin yıkılacağını bildiği için Anayasayı ve rejimi değiştirmeye çalışıp tek adam olmak istiyor malum şahıs. En iyi ihtimalle yıkmasalar bile üstünü örterler.

Ben 2017de seçim bekliyorum hala daha söylüyorum önce fetocu milletvekillerini devreden çıkarıp sonrasında yeni meclisle anayasa değişikliği görüşmeleri gerçekleşir diye düşünüyordum ki hala öyle düşünüyorum ama şu ana dek o yönde görünmüyor

Konuşma dilim biraz sivri farkındayım. Benim sinirim herhangi bir lidere değil aslında. Türk milletine. Biraz uyanalım artık

Ben 2017de seçim bekliyorum hala daha söylüyorum önce fetocu milletvekillerini devreden çıkarıp sonrasında yeni meclisle anayasa değişikliği görüşmeleri gerçekleşir diye düşünüyordum ki hala öyle düşünüyorum ama şu ana dek o yönde görünmüyor
İş maalesef ki kontrolden çıktı iyice. Zaten herkes ondan bas bas bağırıyor ülke iç savaşa gidiyor diye. Ohal zamanı anayasa ve rejim değişikliğine gidilmeye çalışıldığı nerede görülmüş böyle bir örnek yok, olamaz. Dediğim gibi mevzu içinden çıkılmaz bir hal alıyor, bazıları bir tarafını kurtarma derdinde ülkeyi düşünmeden hareket ediyor. Muhalefet falan da yok bu ülkede. Allah sonumuzu hayır etsin.

Rusya Devlet Başkanı Putin: Rus Büyükelçiye saldırı, Türkiye ve Rusya'nın Suriye'de ilerlettiği iyi ilişkilere yönelik bir provokasyondur.

Bi krizi daha atlattık diyebilirim geçmiş olsun. Sonrası için hayırlısı

cumhurbaşkanının açıklamasına göre olay sıcağı sıcağına sağlık, içişleri ve başbakanımızın takibine alınmış. Allah aşkına bu üçünün de tipine bir bakın. şu tiplerin yönettiği bir ülkede rahat uyumak büyük yetenek. bir insanda hiç mi karizma, donanım, ağırlık, duruş vs olmaz. karizma yarışması yapsak g.tümle bu üçünü yarıştırsak g.tüm ağır favori. 1.05 falan oran verirler... rezalet
hocam sakin sakin :D

Rusya Devlet Başkanı Putin: Rus Büyükelçiye saldırı, Türkiye ve Rusya'nın Suriye'de ilerlettiği iyi ilişkilere yönelik bir provokasyondur.

Bi krizi daha atlattık diyebilirim geçmiş olsun. Sonrası için hayırlısı
Zaten pireye kızıp yorganı yakmaz Rus devleti şuan ki konjonktürde. Adamlar da biliyor, kimin ne için bu suikasti düzenlendiğini. Bakalım, daha da netleşir bir kaç güne.

hocam sakinim. gerçekten öyle :D şu melih gökçek hükümet üyelerinin tiplerine bir bakın. nursuz adamın teki yahu. ben esnaf olsam şunları şöyle bir süzsem yemin ediyorum iş yapmam. yahu kemal kılıçdaroğlu bahçeli nasıl bu partilerin başında olur. adamın daha tipinden hakikaten salaklık akıyor. aptal olduğu suratından belli adamların
işin komiği cenk hocam ustte soyledı cıddı manada bır muhalefet sıkıntımızda var sonumuz hıc parlak degıl.

Arkadaşlar bi konuda anlaşalım. Sürekli eleştirdiğimiz muhalefetin hatalarını biz yapmayalım. Siyasilerin hataları olabilir. Ama bunu eleştirmenin yolu hakaretle dalga geçmekle vs olmaz. Kaldı ki burası bir otomobil forum sitesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...