Rusya Ankara Büyükelçi'si Andrey Karlov'un vurulma görüntüleri ortaya çıktı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yaso
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar unutmamamız gereken bir şey var. Millet olarak hep aynı hatayı yapıyoruz. Tartışırken karşı görüşte olana saygı göstermek zorundayız. Aşağılayarak, hakaret ederek, sen şöyleydin böyleydin diyerek derdimizi anlatamayız. Üstelik doğru olduğuna inandığımız şeyleri karşı tarafın inanmasını da bekleyemeyiz. Lütfen dikkat.

Edit: Çocukluk kavgalarımızı hatırlatın. Onda bile karşı tarafı yenemeyeceğimizi anlayınca benim babam senin babanı döver demiyor muyduk ? O yüzden hangi platformda ve hangi konuda olursa olsun hakaret etmeyin. Karşı tarafta eksik gördüğünüz yönleri yüzüne vurarak ikna etmeye çalışmayın. Doğruları anlatmanın ve ikna etmenin yolu bu değil.

Son düzenleme:
Ben kandırıldım demem, çünkü kandırılmadım. Ve ayrıca başkası gibi ne istedilerse falan da vermedim. Vaka şu yazdıklarından "yazacağın şeyi yazmadan önce ne kadar ölçüp tarttığını, üzerine ne kadar kafa yorduğunu ve ne kadar düşündüğünü" görmüş durumdayım. Sana daha cevap vererek boşa kürek çekmeyeceğim. Ancak son kez söylüyorum: bir daha hakaret etme. Özür dilemek bir erdemdir. Acziyet değil.
senın kandırılıp kandırılmaman benı gram ılgılendırmıyor. bu ulkenın ıcınde bulundugunu konumdan memnun olanlar elbet olacaktır.su an herhangı bır seyı ne tartıp ne olcuyorum cunku dusunebılecek halım ve mecalım de yok kaldıkı bu 6 sayfaya bakarsan ınsanların gozlerının acıldıgını ve nasıl tepkıler verdıklerını gorebılırsın. eger buradakı herhangı bır fıkrını belırten ınsanın haksız oldugunu dusunuyorsan tersını kanıtlamak suretıyle benden baslayabılırsın. haklı oldugun tek bır nokta var senı dıgerı ıle karıstırdım.bundanda bahsettım zaten. ama sunu asla unutma lutfen. burada tek hakaret eden ben degılım ve tek basıma ben olsam dahı ıstedıgımı soylebılme ozgurlugune sahıbım. eger hosuna gıtmıyorsa karsıt dusuncelerını belırtmekte ozgursun.

Arkadaslarim birbirimizi uzup kirmayalim. Kimin kime ne oy verdigi su asamada onemsiz hatta maalesef ki ilerleyen gunlerde daha da onemini yitirecek gibi duruyor. Oy verdigimiz, savundugumuz siyasiler ve partiler kalici degil, hepsi bir gun gidecek ve yine biz bize kalacagiz. Ulkemizi bu hale getirmekte payi olan kim varsa hesabini elbet sorariz ama once milletce ayakta kalmayi basarabilelim. Sonra nasilsa herkes takkesini onune koyup oz elestiri yapar.

Arkadaslarim birbirimizi uzup kirmayalim. Kimin kime ne oy verdigi su asamada onemsiz hatta maalesef ki ilerleyen gunlerde daha da onemini yitirecek gibi duruyor. Oy verdigimiz, savundugumuz siyasiler ve partiler kalici degil, hepsi bir gun gidecek ve yine biz bize kalacagiz. Ulkemizi bu hale getirmekte payi olan kim varsa hesabini elbet sorariz ama once milletce ayakta kalmayi basarabilelim. Sonra nasilsa herkes takkesini onune koyup oz elestiri yapar.

Kesinlikle katılıyorum. Altına imzamı atıyorum.

Beyler çocuklaşmayın ya. Ülkenin durumu ortada herkes farkında. Bu şekilde kimseye bir yararınız olmaz. Şu ülkenin eğitim sistemine uzlaşma dersi eklenmeli. Yoksa vay halimize. Uzlaşın. Savaşmayın barışın. Bu nedir ya...

Okullardan öncesi var çocukken daha başlıyoruz benim babam senin babanı döver demeye.

Berkin'in kıymetini bilin :D Adını vermeyelim ama büyük bir forumda uzun süre moderatörlük yaptım bırakın küfürü argoyu nokta koymadı diye banlıyorduk, Türkçe Dilbilgisi Kurallarına Uygunsuz Mesaj 1 Gün uyarı :D
Adam bizi ban manyağı yapardı yoksa.

Aynen ben de öyle moderatörlük yaptım çatır çatır banlıyodum :)))

Berkin'in kıymetini bilin :D Adını vermeyelim ama büyük bir forumda uzun süre moderatörlük yaptım bırakın küfürü argoyu nokta koymadı diye banlıyorduk, Türkçe Dilbilgisi Kurallarına Uygunsuz Mesaj 1 Gün uyarı :D
Adam bizi ban manyağı yapardı yoksa.

Ben o sitenin sahiplerini çok severim :) Kendileri de beni çok sever.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...