Ya elinizi vicdanınıza koyun da söyleyin, Kanyon'un otoparkında hangisi daha çok dikkat çekiyor :d
Ben burada torpil yapmak zorundayımYa elinizi vicdanınıza koyun da söyleyin, Kanyon'un otoparkında hangisi daha çok dikkat çekiyor :d
Ekli dosyayı görüntüle 44205
sen başka, senin algıda seçiciliğin var tabii. Ama Kanyon'da gerçekten parmakla gösteriyorlarBen burada torpil yapmak zorundayım![]()
Bak mesela Symbol'de öyle değil :d
Kara biz Ziyarttepe Geçiti'nden sonra yakalandık. Kayseri civarlarında kuru ayaz var, umarım buralara da yağar.
Otopark mafyası bu mu oluyordu
"güvenlik geliyo mu güvenlik geliyo mu" diye diye illegal hayatlar şeklinde durduğumuza göre sanırım bu oluyorOtopark mafyası bu mu oluyordu![]()
Çok zor şeyler değil aslında biraz özenerek işini yapan insanlar için. Bijon ucuna sarılacak basitçe bir kağıt bant + sökerken biraz janta kibar davranmak yeterli.Ekli dosyayı görüntüle 44295
Ekli dosyayı görüntüle 44296
Bugün lastikleri değiştirdim. XL ' den dolayı konforu bozulmadı. XL olmayan yumuşak Michelin kadar konforlu diyebilirim.
Yalnız canım sıkıldı. Daha önce hiç siyah janta sahip arabam olmadığı için deneyimlememistim ama sök tak sırasında jantta çizikler oluştu. Bijon anahtarı falan giriyor neticede. Sanırım buna engel olmanın bir yolu yok.