Ben 45 yanak janta sahip B segment Corsa'da kullanıyorum bu lastiği hocam. Hava sıcaklığı da bu aralar 15-18 derece arasında geziyor. Hem sert süspansiyon kurulumuna sahip B segment bir araca, hem 45 yanak ince lastik yapısına, hem de sertleştirilmiş XL lastik kullanıyor olmama rağmen Zonguldak gibi yolları çukur dolu bir coğrafyada konforunda hiç bir sıkıntı görmedim. Bam güm etme, kabini sallama, aracı zorlama gibi bir şey hiç yapmadı. Sert virajlarda aracı zorlamadım. Ama bu hava sıcaklıklarında yağmurlu zeminde dönel kavşaklara esp yakabilecek hızlarda girmeyi denediğimde su üstünde de hiç bırakmadı lastik kendini. Biraz daha zorlasaydım yüzeceğini hissettim ama zaten kış lastiği bu neticede. Sıcaklıklar 20-25 derecelere gelse o durumda zaten bir şey beklemem neticede hiç bir kış lastiği o sıcaklıklarda iş göremez. Bunun dışında kar üstünde tabi ki bu lastiği deneyimlemedim. Ama bir yaz lastiğinin bile kar üstünde daha iyi gittiğini söylüyorsunuz. Teknik olarak böyle bir şey mümkün değil. Hani piyasanın en vasat kış lastiğini de alsanız bir yaz lastiğinden daha iyi çekiş sağlayacaktır kar üstünde. Youtube'da bu lastiği kullananların karlı yol videolarını izlediğimde gayet yeterli şekilde çekiş sunuyordu. Aynı lastikten mi bahsediyoruz, aynı lastiği mi kullandınız emin olamadım ? Ya ben başka lastik kullanıyorum, ya siz başka lastikten bahsediyorsunuz. Aldığınız lastikte üretimsel bir sıkıntı, sorun olma ihtimali de olabilir hocam. Böyle bir deneyim yaşadığınız için üzüldüm sahiden. Çünkü bir lastikten kötü performans almak ne demek iyi bilirim.