Taksici arkadaşımın 1.3 mjet 400k km de doblosu vardı şimdi onu hususi yaptı 0 km 1.2 tsi leon almış kaplatıp ticari yapmış şuan durakta onu kullanıyor akşam buluşcaz gece de fotolarını atarım buraya 

zayıflamışsın, devam et panpaTaksici arkadaşımın 1.3 mjet 400k km de doblosu vardı şimdi onu hususi yaptı 0 km 1.2 tsi leon almış kaplatıp ticari yapmış şuan durakta onu kullanıyor akşam buluşcaz gece de fotolarını atarım buraya![]()
Ya panpa bak ben seni tanıyorum kesin kimsin ifşa lütfenzayıflamışsın, devam et panpa![]()
Hahahah bekliyoruzTaksici arkadaşımın 1.3 mjet 400k km de doblosu vardı şimdi onu hususi yaptı 0 km 1.2 tsi leon almış kaplatıp ticari yapmış şuan durakta onu kullanıyor akşam buluşcaz gece de fotolarını atarım buraya![]()
Hocam bir taksi için 1.2 tsı pek uygun değil gibi?Taksici arkadaşımın 1.3 mjet 400k km de doblosu vardı şimdi onu hususi yaptı 0 km 1.2 tsi leon almış kaplatıp ticari yapmış şuan durakta onu kullanıyor akşam buluşcaz gece de fotolarını atarım buraya![]()
Hocam tüpte olmaz onaahahah hocam sormayın![]()
1.6 corolla falan alınıp tüp takılabilirmiş.Hocam tüpte olmaz ona
Yapılıyor dedi bana ilk bakımdan sonra taktıracakmışHocam tüpte olmaz ona
Hocam yine pek randumanlı değilmiş diye biliyordum ama hayırlısı olsun. Hatta bir ara 1.2 yeti alackatık sonra 1.33 corolla aldık. Lpg yüzündenYapılıyor dedi bana ilk bakımdan sonra taktıracakmış