Bizde AE101 kasa Corolla vardi oda öyleydi, dönmüyorduAnadol ya başka ötesi yok anadol pikap, dönmeyen direksiyon yapmış konami
yok yahu onu da kullandım onlar gayet iyi anadol rezalet rezalet yok böyle bişiBizde AE101 kasa Corolla vardi oda öyleydi, dönmüyordu![]()
Güzel olmasina güzelde 1.3 olandan vardi kasayi kaldirmiyordu hem de cok yakiyordu sonra Passat B5 kasa alip rahat etmistikyok yahu onu da kullandım onlar gayet iyi anadol rezalet rezalet yok böyle bişi
Ikiside Slav arabasi sonuctaHee unutmadan birde Skoda forman. Leş gibi 1.3 Litre karbüratörlü 55 Ps civarı çelimsiz bir motoru vardı.900 Kg kasayı bile kaldırmıyordu.Çok güvensiz teneke hissini sonuna kadar yaşatan bir arabaydı.Forman'dan sonra Lada samarra volvo tadında gelmişti.
sen o arabayı hakkıyla kullansaydın görürdüm seni2005 model 1.4 ford fiesta. Tüpdeyken düz yolda Travego'nun soluna çıkıp 5'den 4'e almama rağmen (100km/h civarında, düşük devirde yürümediğini bildiğim için) koca otobüs tokat manyağı yapmıştı, geçememiştim. Biraz duraksayıp benzine aldım, sonuç yine aynı. Belki araba yorgundu ama en vahim tecrübeydi (ki renault 9-12, 131 vb. araçlar kullanmışlığım da vardır)
benden sonra hararet yaptı 2 defa üst kapak açıldı, ondan başka da benzinli fiesta kullanmadığım için bilmiyorum. Yeni araba kullanmıyorum ki 4 senedir kendi arabam da var az buçuk gazlamayı biliyorum yanisen o arabayı hakkıyla kullansaydın görürdüm seni
saygısızlık yapma. mondeo zamanının iyi arabası olabilir ama muhtemelen benim kullandığım çok hor kullanılmış bir arabaydı ve her yeri dökülüyordu. kullandığım en kötü otomobil olarak da aklıma ilk o geldi.ahahahh forumda liseli arkadaşlar mı çoğaldı
ulan 97 mondeo dediğin araba şu zamandaki performans arabalarıyla dalga geçer nitelikte sürüş dinamiklerine sahip
birisi mk6 fiestaya kötü der birisi mk2 mondeoya..
siz o arabanın şasesini bilseydiniz emin olun gidişi duruşunu umursamazdınız, elinizde cevher varmış sizinbenden sonra hararet yaptı 2 defa üst kapak açıldı, ondan başka da benzinli fiesta kullanmadığım için bilmiyorum. Yeni araba kullanmıyorum ki 4 senedir kendi arabam da var az buçuk gazlamayı biliyorum yani![]()
Bir arabanın iç trimine bakılarak yargılanamazsaygısızlık yapma. mondeo zamanının iyi arabası olabilir ama muhtemelen benim kullandığım çok hor kullanılmış bir arabaydı ve her yeri dökülüyordu. kullandığım en kötü otomobil olarak da aklıma ilk o geldi.