En Son Ne Aldınız?

Bi tane kumtel vantilatör aldım hiç hoşuma gitmedi kurarken kırdığım için iade edemiyorum mecbur kullancam, önermem
1752851496393.jpeg

Yine seninki iyi kötü iş görüyordur, ben bundan almıştım, hem ısıtma, hem soğutmada SIFIR faydasını görmüştüm. Sonra letgodan sattım gitti.

Oteldeki marketten ufak beyimiz cips istedi.Almak durumunda kalıyorsun orada.Dışarıdaki herhangi bir markette 90-100 TL olan ürün 400 TL.Yani aşağı yukarı 8 Euro.Sonra yabancı turist neden kaçıyor? Bizim yerli turistin gelmesi bence daha büyük mucize.

Solar panel , inverter, envai cesit kablo alindi, depolama sistemi (batarya ve yan elemanlar) icin hala teklif aliyorum. 40kW ile ufak bir santral olacak, sulama sistemi, cevre aydinlatma , guvenlik kameralari, iki tane konut + otopark+ depo aydinlatma kamera , arac sarji vs vs

Son düzenleme:
Solar panel , inverter, envai cesit kablo alindi, depolama sistemi (batarya ve yan elemanlar) icin hala teklif aliyorum. 40kW ile ufak bir santral olacak, sulama sistemi, cevre aydinlatma , guvenlik kameralari, iki tane konut + otopark+ depo aydinlatma kamera , arac sarji vs vs
proje tamamlanınca detaylarını bir konuda görmek isteriz. :) İleride kendim de böyle bir şeyleri düşünüyorum da, fikir olması açısından sevindirici aydınlatıcı olur...

proje tamamlanınca detaylarını bir konuda görmek isteriz. :) İleride kendim de böyle bir şeyleri düşünüyorum da, fikir olması açısından sevindirici aydınlatıcı olur...

Firmalar custom bi taleple gidince fahiş fiyatlar istiyor, montajı bir arkadaşımla beraber yapacaz, boş zamanımızda yavaş ilerleyen bir süreç olacak, bu sene bataryasız sadece panelleri bağlayıp, pilleri seneye bırakabilirim ya da her sene teker teker alıp zamana yayabilirim, bakalım süreci paylaşırım. Amacım ileriye yönelik bir setup yapmak, beklediğimden pahalı olan fiyatlar mikroinverter oldu

Son düzenleme:
4 adet UltraContact 205/55R16 lastik aldım. PremiumContact 7 istemiştim stokta olmadığı için tercih ettim. Araştırdığıma göre daha sessiz ve daha yumuşak bir lastikmiş ancak PC7'nin yol tutuşunu aratmaz inşallah.

4 adet UltraContact 205/55R16 lastik aldım. PremiumContact 7 istemiştim stokta olmadığı için tercih ettim. Araştırdığıma göre daha sessiz ve daha yumuşak bir lastikmiş ancak PC7'nin yol tutuşunu aratmaz inşallah.
aracın çok üstüne binilmiyorsa sıkıntı olmaz, @bt hocam yanaklara fazla bindiğini söylüyordu performans kullanımında

bizzat dokunduğumda da lastiğin yanakları çok yumuşaktı, premiuma göre en belirgin fark o.

830₺ tutarında benzin.

aracın çok üstüne binilmiyorsa sıkıntı olmaz, @bt hocam yanaklara fazla bindiğini söylüyordu performans kullanımında

bizzat dokunduğumda da lastiğin yanakları çok yumuşaktı, premiuma göre en belirgin fark o.
Güle güle kullanın. Gündelik sakin kullanımda iyi ki UC tercih etmişim dedirtir.

Viraj kasayım, keskin manevralar kovalayayım derseniz mumla aratır. Direksiyon hissini unutun, kıvraklığı unutun, arabanın ne zaman salacağını filan da fark etmeyeceksiniz. Ama düz hat üzerinde tutuş yine muazzam. Yani fren ve patinaj dirayeti çok çok iyi. Hem kuruda hem ıslakta düz hat üzerinde tutuş çok iyi. Yanal tutuşta da tek sıkıntısı aşırı yumuşak yanakları olduğu için yanağa olması gerekenden fazla biniyor, yanak zemine fazla temas edince de ruhunu teslim ediyor.