2 kişi parasailing + drone video&foto çekimi 6000 TL.
Bi tane kumtel vantilatör aldım hiç hoşuma gitmedi kurarken kırdığım için iade edemiyorum mecbur kullancam, önermem
bundan yaşadığım 3 ayrı ortamda var ısıtmasından memnunuz ya, soğutma sıfır tabiEkli dosyayı görüntüle 51104
Yine seninki iyi kötü iş görüyordur, ben bundan almıştım, hem ısıtma, hem soğutmada SIFIR faydasını görmüştüm. Sonra letgodan sattım gitti.
geçen gün emlakçının biri 40 milyona sattığı villanın çekimi için 3000₺ teklif etti bana2 kişi parasailing + drone video&foto çekimi 6000 TL.
Bizimki ucuz mu pahalı mı o haldegeçen gün emlakçının biri 40 milyona sattığı villanın çekimi için 3000₺ teklif etti bana
proje tamamlanınca detaylarını bir konuda görmek isteriz.Solar panel , inverter, envai cesit kablo alindi, depolama sistemi (batarya ve yan elemanlar) icin hala teklif aliyorum. 40kW ile ufak bir santral olacak, sulama sistemi, cevre aydinlatma , guvenlik kameralari, iki tane konut + otopark+ depo aydinlatma kamera , arac sarji vs vs
proje tamamlanınca detaylarını bir konuda görmek isteriz.İleride kendim de böyle bir şeyleri düşünüyorum da, fikir olması açısından sevindirici aydınlatıcı olur...
750₺ tutarında benzin850 ₺ tutarında benzin
Lenovo Thinkpad E14 21JR0009TX Ryzen 5 laptop
aracın çok üstüne binilmiyorsa sıkıntı olmaz, @bt hocam yanaklara fazla bindiğini söylüyordu performans kullanımında4 adet UltraContact 205/55R16 lastik aldım. PremiumContact 7 istemiştim stokta olmadığı için tercih ettim. Araştırdığıma göre daha sessiz ve daha yumuşak bir lastikmiş ancak PC7'nin yol tutuşunu aratmaz inşallah.
4 adet UltraContact 205/55R16 lastik aldım. PremiumContact 7 istemiştim stokta olmadığı için tercih ettim. Araştırdığıma göre daha sessiz ve daha yumuşak bir lastikmiş ancak PC7'nin yol tutuşunu aratmaz inşallah.
Güle güle kullanın. Gündelik sakin kullanımda iyi ki UC tercih etmişim dedirtir.aracın çok üstüne binilmiyorsa sıkıntı olmaz, @bt hocam yanaklara fazla bindiğini söylüyordu performans kullanımında
bizzat dokunduğumda da lastiğin yanakları çok yumuşaktı, premiuma göre en belirgin fark o.