En Son Ne Aldınız?

IMG_1405.jpeg

Normal işler için bu yeter bence; https://app.hb.biz/bPJxj8cUwjJR
Piyasada çok fazla çakma şarjlı vidalama var. Einhell markası, bosch veya stanley gibi kalitede değil ama iş görür, bilinen bir marka.
batarya dahil en ucuz seçenek bu oluyor herhalde, bu ayrı satılan bataryalarla aynı tip mi sonradan batarya gerekirse? ya da linkteki + dediğin gibi koçtaştan batarya alsak daha mı iyi olur

batarya dahil en ucuz seçenek bu oluyor herhalde, bu ayrı satılan bataryalarla aynı tip mi sonradan batarya gerekirse? ya da linkteki + dediğin gibi koçtaştan batarya alsak daha mı iyi olur
einhell bataryaları kendi marka tüm aletleriyle uyumlu diye biliyorum. Yedek batarya almak istemiyorsan attığım linktekini direk alabilirsin.

Einhell ucuz Hilti diye bilinse de oldukça sağlam ürünler. Ben bahçe ürünlerinde kullanıyorum (çim makinesi, makas vs.). Çok sorunsuzlar. Bataryası da tek tip, her alete uyuyor.

Meguiars jant fırçası
Auto Glym Vinly & Rubber Care
Förch Köpük temizleyici
Araç temizlik fırça seti