yol tutuşunu bilmem de ben bi partnere kafadan girmiştimOndan da vardı bizde, 2006 modeldi. Ben de sağ arkasını vurmuştumYol tutuş olarak da şaşırtıcıdır.
yol tutuşunu bilmem de ben bi partnere kafadan girmiştimOndan da vardı bizde, 2006 modeldi. Ben de sağ arkasını vurmuştumYol tutuş olarak da şaşırtıcıdır.
böyle darbeli falan değil de akıllı vida saplamaya falan bi şeyler lazım, önerdiğin bir model var mı? bataryam da yok ona göreAyriyetten koçtaş'da 1000 tl'ye yedek akü, şarj cihazı satılıyor, şuan ihtiyaç olmadığından almadım.
Normal işler için bu yeter bence; https://app.hb.biz/bPJxj8cUwjJRböyle darbeli falan değil de akıllı vida saplamaya falan bi şeyler lazım, önerdiğin bir model var mı? bataryam da yok ona göre![]()
batarya dahil en ucuz seçenek bu oluyor herhalde, bu ayrı satılan bataryalarla aynı tip mi sonradan batarya gerekirse? ya da linkteki + dediğin gibi koçtaştan batarya alsak daha mı iyi olurNormal işler için bu yeter bence; https://app.hb.biz/bPJxj8cUwjJR
Piyasada çok fazla çakma şarjlı vidalama var. Einhell markası, bosch veya stanley gibi kalitede değil ama iş görür, bilinen bir marka.
Hayırlı olsun. Motor kodu B4204T diye hatırlıyorum. Bu motorun atmosferik versiyonunu Laguna 1'de çok kullanmıştık güzeldir.
einhell bataryaları kendi marka tüm aletleriyle uyumlu diye biliyorum. Yedek batarya almak istemiyorsan attığım linktekini direk alabilirsin.batarya dahil en ucuz seçenek bu oluyor herhalde, bu ayrı satılan bataryalarla aynı tip mi sonradan batarya gerekirse? ya da linkteki + dediğin gibi koçtaştan batarya alsak daha mı iyi olur
Einhell ucuz Hilti diye bilinse de oldukça sağlam ürünler. Ben bahçe ürünlerinde kullanıyorum (çim makinesi, makas vs.). Çok sorunsuzlar. Bataryası da tek tip, her alete uyuyor.batarya dahil en ucuz seçenek bu oluyor herhalde, bu ayrı satılan bataryalarla aynı tip mi sonradan batarya gerekirse? ya da linkteki + dediğin gibi koçtaştan batarya alsak daha mı iyi olur
hayırlı olsun, iç mekan tasarımını çok sevdiğim bir arabadır.
İhanet siyahı 320i ED