nargilede kafamız aynı panpaNargilenin yeri ayrı şimdi
Buzlu marpuç yapacaksın yaz kış demeden
Tütün de starbuzz blue mist kullanacaksın
Suyun içine de 3 5 parça buz atacaksın
Deyme keyfime
Ulan bende daha neler neler var da buraya yazamam ahahahh![]()
nargilede kafamız aynı panpaNargilenin yeri ayrı şimdi
Deyme keyfime
Hayırlı yol projeleriEleaf cihazlara uygun olarak paylaşabilir misin logoyu .bmp uzantılı olması gerekiyor![]()
ONEPLUS A3003 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Starbazz olmazsa al fakher'den şaşmayacaksınnargilede kafamız aynı panpa
Sorma ya Karayolu projesi yaptık o kadar geçti plan yatay kurb boykesit 3 proje toplamda 25 aldım nasıl becerdim bilmiyorum perşembe de finali var ona çalışıyorumHayırlı yol projeleri![]()
Aynen inşaatıciyim, haritaciyim diyince hocanın plan cizerkenki lafı geldi aklıma "projeyi kuzeyi siz belirleyeceksiniz ama bunu harita mühendisinin yanında soylemeyin"SıkıntıYol projesi zevklidir. Harita muhendisiyim ben de. Sen insaatcisin sanırım. Yol projesinin araba kullanmaya da faydası olur biraz.
sigarayı falan geçin beyler en güzeli alkol alacaksın biranı yada kuracaksın bir çilingir sofrası açacasık altınbaş veya kulübü fonda müzeyyen abla güneş ufukta kaybolurken sen forumda kaybolacaksınNargilenin yeri ayrı şimdi
Deyme keyfime
Koray dur alkolü karıştırma simdisigarayı falan geçin beyler en güzeli alkol alacaksın biranı yada kuracaksın bir çilingir sofrası açacasık altınbaş veya kulübü fonda müzeyyen abla güneş ufukta kaybolurken sen forumda kaybolacaksın![]()
sigarayı falan geçin beyler en güzeli alkol alacaksın biranı yada kuracaksın bir çilingir sofrası açacasık altınbaş veya kulübü fonda müzeyyen abla güneş ufukta kaybolurken sen forumda kaybolacaksın![]()
Her ay verdigin para 4 te 1 ucuzluyorben şu elektronik sigaraya para vermeye kıyamıyorum yaw
monte carlo slender mavi beyaz içiyorum oh mis(marlboro lighttan düştü
)
Genelde kampüs civarı bide çamlıkKoray sen denizlide nerelerde takılıyosun![]()
likit mi akıtıyor ?Arkadaslar eleaf ijust 2cihazindan anlayan biri varmi