Vtwo mini otoparkcom logo (Esigara)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eleaf cihazlara uygun olarak paylaşabilir misin logoyu .bmp uzantılı olması gerekiyor
7c32ceb83e777864a327694846e8f3ce.jpg

ONEPLUS A3003 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı yol projeleri ;)

Sıkıntı :) Yol projesi zevklidir. Harita muhendisiyim ben de. Sen insaatcisin sanırım. Yol projesinin araba kullanmaya da faydası olur biraz.

Sıkıntı :) Yol projesi zevklidir. Harita muhendisiyim ben de. Sen insaatcisin sanırım. Yol projesinin araba kullanmaya da faydası olur biraz.
Aynen inşaatıciyim, haritaciyim diyince hocanın plan cizerkenki lafı geldi aklıma "projeyi kuzeyi siz belirleyeceksiniz ama bunu harita mühendisinin yanında soylemeyin"

ONEPLUS A3003 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nargilenin yeri ayrı şimdi
Buzlu marpuç yapacaksın yaz kış demeden
Tütün de starbuzz blue mist kullanacaksın
Suyun içine de 3 5 parça buz atacaksın
Deyme keyfime
Ulan bende daha neler neler var da buraya yazamam ahahahh :D
sigarayı falan geçin beyler en güzeli alkol alacaksın biranı yada kuracaksın bir çilingir sofrası açacasık altınbaş veya kulübü fonda müzeyyen abla güneş ufukta kaybolurken sen forumda kaybolacaksın :D

ben şu elektronik sigaraya para vermeye kıyamıyorum yaw
monte carlo slender mavi beyaz içiyorum oh mis :D (marlboro lighttan düştü:()

Elektronik sigara tr den alırken pahalı misal ben tr den 350₺ ye alınabilecek bir seti 170 liraya çinden aldım. Daha sonra işin içine tel ve pamuk giriyor onu da çinden 30₺ ye çıkarıyorsunuz. En son likit kalıyor likiti de kendiniz yaparsanız, 3 farklı aroma yaklaşık 300ml likit yapma fiyatı 150 lira. Ayrıca kullanılan malzemeler kaliteli yoksa daha ucuza mal edebilirsiniz. Bu set size 6-7 ay gidebilir. Daha sonra yine aroma 30₺ civarına aromalar yine 300ml likit yapabilirsiniz. Yani toplamda 380 liraya bir sene götürmüş olursunuz olayı. E sigara ilk başta pahalı gibi gözüküyor fakat sonrasında ucuz olduğunu anlıyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...