G30 520i
Ankara-Şanlıurfa
4 yetişkin, dolu bagaj
Niğde otoyolu 150-160
Adana otoyolu 140-160
Yol ciddi kalabalıktı. Sol şeridi 70-80’le işgal eden çok vardı. Bu sebeple tapa gaz ara hızlanmalar ve Nurdağı’nda 45 dk dur kalk da var.
Accord şu arabadan biraz feyz al beEkli dosyayı görüntüle 55244
Ford Focus 4.5 1.5 Ecoblue
Erzurum - Reşadiye arası 400 km
Hız yol şartları el verdiği ölçüde 140 kmh lere kadar akıtarak kullanım
Ortalama tüketim 4.0 litre
Accord temsiliAccord şu arabadan biraz feyz al be![]()
Yav 2.0TSI'dan fazla nasıl yakabilirsin sen kardeşim anlamıyorumAccord temsili
çorumlular memleketine dönünce ankara:2001 clio 1.4 16v bva şanzımanlı aracımız halkımız ankarayı terk edince şehir içi ortalaması olarak 7 litrelere düştü, öncesinde 9-10 larda takılıyordu
2017 Honda Jazz 1.3 i-vtec
Alali asagi yukari 2500-3k arasinda bir yol oldu.
2 defa izmit istanbul disinda pek uzun yola gidemedik kendisiyle, kalani anadolu yakasi ve gebze sehirici kullanim
aldigimdan beri ortalama tuketim 5.7
normal gibiVw Passat B6 2.0TSI Aisin TF-60SN şanzımanlı katalizörler iptal. Adıyaman-Malata Adıyaman-Antep ve bu illerin şehir içi kullanımları dahil babamın ortalama yakıt tüketimi.
Ekli dosyayı görüntüle 55264Ekli dosyayı görüntüle 55265Ekli dosyayı görüntüle 55266
Aslında termostatı değişse daha düşer. Birazda babamın umursamadan kullanımı olduğu için böyle ve sürekli kısa mesafe biniliyor genelde.normal gibi
Benim Corsayla aynı yakıyor..
Kız kardeşim yeni şöför, sakin kullandığı için az yaktı diyebilirim. Ortalama hız 70 km/hBenim Corsayla aynı yakıyor..
Benzer arabayı kullandım bu kadar yakmaması lazım, acaba sıkıştırarak mı kullanıyorsunuz?
ort hız kaç hocam?
Kiralık 0.9 turbo clio 4'te şehir içi 10 litre yakıyordu, ortalama hız 20 km/h idi diye hatırlıyorum.