Edit: En son aldıklarımı da yazayım:
1x ibanez 3m gitar kablosu
2x d'addario 3m gitar kablosu (biri komşuma)
1x ibanez 3m gitar kablosu
2x d'addario 3m gitar kablosu (biri komşuma)
Apartman yaşantısı sebebiyle 5+1 ses sitemini kullanamıyorum. Yaklaşan dünya kupası için 6 metre kablolu Philips kulaklık düşünüyorum. Belki filmlerde de işe yarar.
Arkadaşlar bu arada web tarayıcılar hala stereo kanal sesten fazlasını desteklemiyor maalesef. Farklı şekilde akıllı tv'lerde uygulama üzerinden vs. media tüketimi gerekiyor. Bunun hatırlatmasını yapmış olayım. Bu konudan benim çok canım sıkılıyor da, o yüzden direkt aklıma bu detay geldi.Apartman hayatı için bu bendeki cihaz dahil tüm 5 ve 7+1'ler, hatta logitech z533 ve z623 gibi nispeten güçlü 2+1'ler cok fazla kaçıyor. Ben bu creative 4+1'i yarı seste bile kullanamiyorum.
Surround ses deneyimi istiyorsan, oyun ve film gibi icerikler tüketiyorsan cok yuksek seslere cikmadan da etkili ve kaliteli ses acisindan apartmanda bu cihazlar kullanılabilir. Neticede oyun ve filmde aşırı yuksek sesten ziyade surround deneyim daha ön planda.
Ama müzik falan dinleyeceksen bu cihazlar apartman icin cok yüksek sesler üretiyor. Eger film falan önceliğin degilse kulaklik daha mantikli.
Son düzenleme: