3 hafta ve 6.000 kmdir yıkanmadı. Güzel bir yıkamayı hak etti
Plakayı anladıkta sabıkalı gibi gözümüze şerit çekmek nedir
Ekli dosyayı görüntüle 55586
Ekli dosyayı görüntüle 55587
ikisi de tırt, biz'dan devam edelim
Ekli dosyayı görüntüle 55588
Ekli dosyayı görüntüle 55590
akıma kafa atalım
Riken Fransı sayılmaz ki.Ekli dosyayı görüntüle 55586
Ekli dosyayı görüntüle 55587
ikisi de tırt, biz'dan devam edelim
Ekli dosyayı görüntüle 55588
michelin'nin alt markası diye geçiyor hem riken hem kormoran, üretim yeri polonya olanlar da varmış gerçi.Riken Fransı sayılmaz ki.![]()
Arabayı aldığımda dört lastik Riken'di. 163 hp araba, temizinden 210 hp gibi davranıyordu. Gazı bırakmazsan arkası düzlemiyor falan. Ki arka lastikler 255 taban öyle söyleyeyim. Aşırı aşınmamış olmasına rağmen çıkan lastikleri satmadım. Zaten para etmiyorlar, ben de cezalandırıyorum çöpe atıcam lastiklerimichelin'nin alt markası diye geçiyor hem riken hem kormoran, üretim yeri polonya olanlar da varmış gerçi.
astrada kışlıklar riken, mondeoda kormoran. Lastik ebat farkına rağmen tutuş karakteri birbirine çok benzer. Yağmurda mondeoda şunu yaşattığından beri pek sıcak bakmıyorum artık kendilerine (5 yıllık olmasının payı vardır tabi);
işin komiği dişleri falan da erimiyor o kadar patinaja rağmen :d . Bizim şuan bütçe olmadığından adam gibi lastiğe geçemiyoruz.Arabayı aldığımda dört lastik Riken'di. 163 hp araba, temizinden 210 hp gibi davranıyordu. Gazı bırakmazsan arkası düzlemiyor falan. Ki arka lastikler 255 taban öyle söyleyeyim. Aşırı aşınmamış olmasına rağmen çıkan lastikleri satmadım. Zaten para etmiyorlar, ben de cezalandırıyorum çöpe atıcam lastikleri![]()