Arabanızın Fotoğrafları

Arabanızı seviyor musunuz

• Kullanılan toplam oy
    723
IMG_4306.jpeg

3 hafta ve 6.000 kmdir yıkanmadı. Güzel bir yıkamayı hak etti 😀

VIP misafirler başladı =) w/ @OguzhanC
Ekli dosyayı görüntüle 55528

Zan altında bırakan sansür...
Plakayı anladıkta sabıkalı gibi gözümüze şerit çekmek nedir :D youtubeda 60+ video var insta profilim zaten açık :D
Edit: Şu güzel Clio'muzu sahiplendirelim artık :D elimi tutana güzellik yapacağım fiyatta. İlanın 1 ayı doldu. Eğer tanıdık, eş dost almazsa tekrar ilana koyacağım.

Son düzenleme:
Riken Fransı sayılmaz ki.🫠
michelin'nin alt markası diye geçiyor hem riken hem kormoran, üretim yeri polonya olanlar da varmış gerçi.

astrada kışlıklar riken, mondeoda kormoran. Lastik ebat farkına rağmen tutuş karakteri birbirine çok benzer. Yağmurda mondeoda şunu yaşattığından beri pek sıcak bakmıyorum artık kendilerine (5 yıllık olmasının payı vardır tabi);

michelin'nin alt markası diye geçiyor hem riken hem kormoran, üretim yeri polonya olanlar da varmış gerçi.

astrada kışlıklar riken, mondeoda kormoran. Lastik ebat farkına rağmen tutuş karakteri birbirine çok benzer. Yağmurda mondeoda şunu yaşattığından beri pek sıcak bakmıyorum artık kendilerine (5 yıllık olmasının payı vardır tabi);
Arabayı aldığımda dört lastik Riken'di. 163 hp araba, temizinden 210 hp gibi davranıyordu. Gazı bırakmazsan arkası düzlemiyor falan. Ki arka lastikler 255 taban öyle söyleyeyim. Aşırı aşınmamış olmasına rağmen çıkan lastikleri satmadım. Zaten para etmiyorlar, ben de cezalandırıyorum çöpe atıcam lastikleri :)

Arabayı aldığımda dört lastik Riken'di. 163 hp araba, temizinden 210 hp gibi davranıyordu. Gazı bırakmazsan arkası düzlemiyor falan. Ki arka lastikler 255 taban öyle söyleyeyim. Aşırı aşınmamış olmasına rağmen çıkan lastikleri satmadım. Zaten para etmiyorlar, ben de cezalandırıyorum çöpe atıcam lastikleri :)
işin komiği dişleri falan da erimiyor o kadar patinaja rağmen :d . Bizim şuan bütçe olmadığından adam gibi lastiğe geçemiyoruz.

Aracı bu sene satmazsak önümüzdeki sene yazlık lassaları jantlarla beraber satıp orijinal janta adam gibi lastik alma fikri var kafamda. Kışlıklar için de 17 jant alındı mı okey.