Aradığım yorum1.4 fire üniteye benzin vermeye lüzum yokLpg'den devam.
Bloklar aynı valf farkı var diye biliyorum benFiorinodaki 77 lik motor ile aynı bloğa sahipse 77 likler fabrikasyon lpg li çıkıyordu senin motorda da sıkıntı olmaz
aynen üst kapaklar farklı da düz fire motorun fabrikasyon lpg si var mı emin olmamakla birlikte 16v tjet motorlar avrupaya fabrikasyon lpg li olarak satıldı, zaten bu 95hp egealara da servisler lpg montajı yapıyorduBloklar aynı valf farkı var diye biliyorum ben
Var var fabrika lpgli tuşu ortada olan fiorinolar varaynen üst kapaklar farklı da düz fire motorun fabrikasyon lpg si var mı emin olmamakla birlikte 16v tjet motorlar avrupaya fabrikasyon lpg li olarak satıldı, zaten bu 95hp egealara da servisler lpg montajı yapıyordu
yok fiorino zaten var da onlar 8v, ben 16v egealar için emin değilim dedim
Orası doğru , teknik datalara bakınca normal 1.4 turbosuz fabrikasyon lpg olarak sunulmamış , hatta GPL falan da diyeyimyok fiorino zaten var da onlar 8v, ben 16v egealar için emin değilim dedim
Bu işte devam edersem(allahım sen değiştirmeyi nasip et) yılda 45 bin km yapacağım.Herkes gibi ben de aynısını düşünüyorum. Taksiciler hep lpg'li kullanıyor ve yağ yakma muhabbeti dışında bir şey olmadığını söylüyorlar. Yılda 15-20 bin km'den fazla yol yapsaydım ben de lpg taktırırdım. Motor o kadar düz ki benzinle binmek için pek sebep yok.
Bütçe biraz yukarı esneyebilirse bu kullanıma elektrikli öneririm. Yakıt maliyeti baya bir düşer (evden elektrikle)Bu işte devam edersem(allahım sen değiştirmeyi nasip et) yılda 45 bin km yapacağım.
Hayırlısı
Elektriklinin değer kaybı yakıt tasarrufu avantajını yok edebilir diye düşünüyorum. Yüksek km elektrikli araçlar çok tutulmuyor genelde.Bütçe biraz yukarı esneyebilirse bu kullanıma elektrikli öneririm. Yakıt maliyeti baya bir düşer (evden elektrikle)
Bütçe biraz yukarı esneyebilirse bu kullanıma elektrikli öneririm. Yakıt maliyeti baya bir düşer (evden elektrikle)
Lpg olmadan binilmezBu işte devam edersem(allahım sen değiştirmeyi nasip et) yılda 45 bin km yapacağım.
Hayırlısı