En Son Ne Aldınız?

Obiletten gidiş dönüş uçak bileti aldım. AJet seferiyle gidecektim fakat etrafımdan AJet ile iyi şeyler duymayınca aynı gün içinde iptal edip Pegasustan aldım.

İşlemi Ziraat Banka kartıyla yaptım ,normalde aynı gün içinde iadeler hemen yansıyor ,yansıma göremeyince bankayı aradım ve iade talebi oluşmadığını söylediler.
Kafama takıldı,obiletten sürekli otobüs bileti aldığım için uçak bileti de satın aldım , obiletten uçak bileti almak hata mıydı acaba :D Check in zamanına kadar beklicez artık.

Obiletten gidiş dönüş uçak bileti aldım. AJet seferiyle gidecektim fakat etrafımdan AJet ile iyi şeyler duymayınca aynı gün içinde iptal edip Pegasustan aldım.

İşlemi Ziraat Banka kartıyla yaptım ,normalde aynı gün içinde iadeler hemen yansıyor ,yansıma göremeyince bankayı aradım ve iade talebi oluşmadığını söylediler.
Kafama takıldı,obiletten sürekli otobüs bileti aldığım için uçak bileti de satın aldım , obiletten uçak bileti almak hata mıydı acaba :D Check in zamanına kadar beklicez artık.
Obilet komisyon kesiyor uçak biletlerinxe bi de csnlı destek çok zayıf ama problem yaşayacağınızı düşünmüyorum.

Ben Ajet'te 18 Mayıs 2026 tarihinde SAW-MLX uçuşunda uçak maketi aldım kredi kartı ile kırık çıkınca iade ettim ama Temmuz Ağustos ekstrelerimde yine gözüktü. Bankayı arayınca düzelteceğiz araştıracağız diyip duruyorlar.

Valla burada herkes farklı bir şey söyler muhtemelen ama ajetin bence sorunları ilk başta daha yoğundu. Şu anda benim öncelikli tercihim olmakta, Pegasusla eş tercih ediyordum ama Pegasus bi kere bana katakulli yapıp zorla shgm üzerinden tazminat alınca soğudum biraz. Yine binerim ama öncelikli ajet bilet var mı diye bakıyorum artık.

Tabi thy binemiyoruz genellikle, o Avrupa yakasına ve aktarmalı uçuşlara ait premium bir özellik oldu biz SAWcılara yok :(

Obilet'de vodafone pay 600 tl indirim yapıyor diye kullanıyordum, indirim yoksa uçak biletlerini havayolu şirketinin kendi sitesinden alıyorum daha uyguna denk geliyor.