En Son Ne Aldınız?

Obiletten gidiş dönüş uçak bileti aldım. AJet seferiyle gidecektim fakat etrafımdan AJet ile iyi şeyler duymayınca aynı gün içinde iptal edip Pegasustan aldım.

İşlemi Ziraat Banka kartıyla yaptım ,normalde aynı gün içinde iadeler hemen yansıyor ,yansıma göremeyince bankayı aradım ve iade talebi oluşmadığını söylediler.
Kafama takıldı,obiletten sürekli otobüs bileti aldığım için uçak bileti de satın aldım , obiletten uçak bileti almak hata mıydı acaba :D Check in zamanına kadar beklicez artık.

Obiletten gidiş dönüş uçak bileti aldım. AJet seferiyle gidecektim fakat etrafımdan AJet ile iyi şeyler duymayınca aynı gün içinde iptal edip Pegasustan aldım.

İşlemi Ziraat Banka kartıyla yaptım ,normalde aynı gün içinde iadeler hemen yansıyor ,yansıma göremeyince bankayı aradım ve iade talebi oluşmadığını söylediler.
Kafama takıldı,obiletten sürekli otobüs bileti aldığım için uçak bileti de satın aldım , obiletten uçak bileti almak hata mıydı acaba :D Check in zamanına kadar beklicez artık.
Obilet komisyon kesiyor uçak biletlerinxe bi de csnlı destek çok zayıf ama problem yaşayacağınızı düşünmüyorum.

Ben Ajet'te 18 Mayıs 2026 tarihinde SAW-MLX uçuşunda uçak maketi aldım kredi kartı ile kırık çıkınca iade ettim ama Temmuz Ağustos ekstrelerimde yine gözüktü. Bankayı arayınca düzelteceğiz araştıracağız diyip duruyorlar.

Valla burada herkes farklı bir şey söyler muhtemelen ama ajetin bence sorunları ilk başta daha yoğundu. Şu anda benim öncelikli tercihim olmakta, Pegasusla eş tercih ediyordum ama Pegasus bi kere bana katakulli yapıp zorla shgm üzerinden tazminat alınca soğudum biraz. Yine binerim ama öncelikli ajet bilet var mı diye bakıyorum artık.

Tabi thy binemiyoruz genellikle, o Avrupa yakasına ve aktarmalı uçuşlara ait premium bir özellik oldu biz SAWcılara yok :(

Obilet'de vodafone pay 600 tl indirim yapıyor diye kullanıyordum, indirim yoksa uçak biletlerini havayolu şirketinin kendi sitesinden alıyorum daha uyguna denk geliyor.

Dün benzin aldım, bugün de benzin alacağım
PT hizmeti
Bir de;
1789049273386.png

tabii ki AnadoluSigorta...

sınırsız imm, anlaşmalı yetkili veya tüm özel servisler, parça tedariki eksper inisiyatifinde
soru PT içinse haftada 3 gün :D
eğer soru benzin içinse şartlar hiç iyi değil, iyice pahalandı :')
yetkili servis varsa okey, diğer pahalı firmalarda süreç biraz daha rahat işliyor o kadar.

bizde de motorin işleri hiç iyi değil 😬, şehir içinde biri 8 diğeri 9-10 litre yakıyor.

Liqui Moly Top Tec 4100 5W-40 Motor Yağı 5 Litre

1789151385410.jpeg

Fiat Egea | 1.4 Fire Hava Filtresi Mann Filter

1789151344701.jpeg

Fiat Egea | 1.4 Fire Yağ Filtresi Mann Filter

1789151408385.jpeg

Fiat Egea | 1.4 Fire Kanallı V Kayışı Gates İstedim Conti geldi

1789151426329.jpeg

Fiat Egea | 1.4 Fire Triger Seti Devirdaimli INA

1789151299643.jpeg

Fiat Egea | 1.4 Fire V-Line Buji Takımı Ngk

1789151463207.jpeg

Fiat Egea | 1.4 Fire Karbonlu Polen Filtresi Filtron

1789151491383.jpeg

Motul Gear Power FE 75 W 1 Litre *2 Şanzıman Yağı

1789151522680.jpeg

Fiat Egea Karter Tapası Pullu

Para harcayınca arabaya bakım yapılınca istemsiz mutlu oluyorum :D

sınırsız imm, anlaşmalı yetkili veya tüm özel servisler, parça tedariki eksper inisiyatifinde
soru PT içinse haftada 3 gün :D
eğer soru benzin içinse şartlar hiç iyi değil, iyice pahalandı :')
Abi pompa fiyati vurdukca vuruyor, en son ne aldiniz kisminda benzin yazmadigini gorunce agliyorum

HDD veri kurtarma hizmeti, ve Windows 10 format işlemi 1500₺.
(Pazartesi günü gelen windows 10 esu güncellemesi sonrası Bilgisayarım mavi ekran hataları vermeye başladı ve çarşamba günü son kez mavi ekran hatası verip sistem açılamaz duruma geldi.
Windows 10 kullanan arkadaşlara nacizane önerim son gelen esu güncelleştirmesini yapmayın)
(PC modeli-Asus X550VX-DM248TC)