İçtin miŞuan kendimi tuvalette sigara içmişimde kokuyu temizlemek için uraşıyomuşum gibi hisettim.
bu dediğim makarnacı adamlar sırf makarna üzerine çalışıyor yarım 3.5 mısır sos peynir nane falan dahil tam 6 tl ye veriyorlar yanında turşu falanda var ayrıca alkolde var onunda fiyat uygun 8 tlYok yapma çok fazla oldu artık daha fazlasını kaldırmaz diyeceğim ama kaldırır bütün hepsi dolu yahu yakında rezervasyonla gidecez
Yok panpa da az çok arkadaşlarımız var bizde yardım ediyoz onlara.İçtin mi![]()
kalkın gıdıyoruz beylerbu dediğim makarnacı adamlar sırf makarna üzerine çalışıyor yarım 3.5 mısır sos peynir nane falan dahil tam 6 tl ye veriyorlar yanında turşu falanda var ayrıca alkolde var onunda fiyat uygun 8 tl![]()
bu dediğim makarnacı adamlar sırf makarna üzerine çalışıyor yarım 3.5 mısır sos peynir nane falan dahil tam 6 tl ye veriyorlar yanında turşu falanda var ayrıca alkolde var onunda fiyat uygun 8 tl![]()
Sonra neden evde kaldımHea benlik oYe İç göbek yap
![]()
![]()
Göbek önemli değil önemli olan belirli bir servete sahip olmakSonra neden evde kaldım![]()
İşin gücün karı laAli efe sana karı yok lan![]()
Silelim şimdi ondan sonra berkin bey gev gev etmesinİşin gücün karı la![]()
Yeşilçam dır herhnagi bir cezai yaptırım olacağını düşünmüyorum.
İyi akşamlar hoşgeldiniz.İyi Akşamlar Herkese.
reis karar ver gidiyomusun kalıyomusunYoo gelmiyorum ben gidiyorum, yanlış yazmışım iyi geceler
Bu akşamın sohbetini özetleyen cümle.Fazla samimiyet hürmetsizlik doğurur derler...