Nerenin ünisi bu panpaOlum bizim üniversite bile tatil oldulan. Adamsın rektör![]()
Nerenin ünisi bu panpaOlum bizim üniversite bile tatil oldulan. Adamsın rektör![]()
olm sana noldu ben kaçırdım olayları birisi özet geçsinBalta Limanı kemik hastanesini nasıl bilirsiniz ?
Geliyorum da![]()
havacılık olarak ne düşünüyorsun?Utanırım konuşamam abi ben.Merak ettiğim Akdeniz'e havacılıkla ilgili bir bölüm açılacak mı, açılırsa da puanı kaç olur falan araştırıcam ona göre kaç puanla kaçırdığımı hesaplarım herhalde sene sonu.
![]()
aha o zaman sana bi havacıdan tavsiyeUçak gövde motor bölümü falan var abi 4 yıllık, çok az var zaten. Kazanmak isterdim yani.
yahu tuzlaya gram gelmezmi kardesim ya![]()
Yarın Kocaeli'de tatil yazdım buraya baya yağıyor.
Hava durumu sağanak kar yağışı diyo ve baya yağıyo kar.Ara sokaklarda tuttu bizim okul da sahil dibi baya yağıyor.yahu tuzlaya gram gelmezmi kardesim ya
karışıyor tabii kiShgm bakımla ilgili bölümlere karışıyor mu? Bir de 2 yıllığa gitsem uzatsam 4 yıllık yapıp iş bulmakta sıkıntı çeker miyim?
Günaydın gençler
İçerden yeni çıktım 7 gün yatarım var ona göre
Teşekkür ederim abi araştırıyım iyice .karışıyor tabii ki
imkanın varsa -ki var- 4 yıllık okumaya çalış
eğer kazamazsan girersin 2 yıllığa ama ordan 4 yıla geçiş bayağı zor
hem kontenjan az hem de gidebileceğin okullar sınırlı
2 yıl okuyup 4'e tamamlaman ya da direk 4 yıllık okuman iş bulma konusunda sıkıntı çıkarmaz
havacılıkta kendini ne kadar geliştirirsen, o kadar sivrilirsin
unutma ki teknik bölümde lise mezunu insanlar bile çalışıyor
iş tamamen kendini geliştirmekte.
eyvallah reisOooo Orhan babaa geçmiş olsunn)
Denizli Pamukkale üniversitesi. Bugünde malzeme finali vardı iyi oldu.Nerenin ünisi bu panpa
Denizli Pamukkale üniversitesi. Bugünde malzeme finali vardı iyi oldu.
eyvallah reis
bi gün de beraber gidelim![]()
Aynen bende makineciyim 2.sınıf.Bölüm neydi hacı senin ? Makine mı ?