valla ortam çok güzeldiGidecem ben de galiba![]()
bi daha gidersem 1 aylık gitmeyi düşünüyorum

valla ortam çok güzeldiGidecem ben de galiba![]()
Aynen bende makineciyim 2.sınıf.
ben gündüzleri gitcem müdür, gündüzleri mapushane akşamları burdayımvalla ortam çok güzeldi
bi daha gidersem 1 aylık gitmeyi düşünüyorum![]()
Ağır sayılabilir ama ben seviyorum bölümümü ondan sıkıntı yaratmıyor bana. Gerçi mukavemetten kalıcak gibi ama bakcaz artık. 80 kişi sıfır alır mı bi dersten yaPaünün makinesi nasıl ? bi çok bölüm gibi o da mı ağır ? gerçi kolay makine mühendisliği yoktur ama. @Yasin Aygun de ısparta sdü'de makineci
Herkes çok zor başka bölüme git diyorNiye soğuyosun![]()
Yok olum sevdikten sonra çok hoşuna gider bence.Herkes çok zor başka bölüme git diyor![]()
Ağır sayılabilir ama ben seviyorum bölümümü ondan sıkıntı yaratmıyor bana. Gerçi mukavemetten kalıcak gibi ama bakcaz artık. 80 kişi sıfır alır mı bi dersten ya![]()
Herkes çok zor başka bölüme git diyor![]()
Yaz okulunda denerim artık şansımıAlır alır ben mukavemeti 4ncü alışımda vermiştim![]()
Yaz okulunda denerim artık şansımı![]()
@alfhonso Hocam iş bulma zor oluyor diye biliyorum makinede.
Senin üniversitede kendini geliştirmenle alakalı tamamen. Ama tabi her sene mezun olan bissürü mühendis var eğer onlardan farklı olursan aradan sıyrılmayı başarabilirsen hiç bir sıkıntı çekmezsin.@alfhonso Hocam iş bulma zor oluyor diye biliyorum makinede.
Yaz okulunda denerim artık şansımı![]()
Makine ve inşaat diğerlerinden daha iyi bence. Aldığım hiç bir ders için kendimi yetersiz hissetmedim. Yakın olduğumuz bir iki hocamız var onlarda destek oluyorlar ilgili olanlara karşı.Paüde bazı mühendislikler rezil halde, sizin bölüm hakkında pek bilgim yok ama özellikle elektrik elektronikle ilgili hiç hoş şeyler duymadım
Ben otomotiv istiyorum![]()