Amin teşekkür ederim![]()
babam zamanında izmirden bi turuncu almış hep anlatırdı şimdi uykuda yarın detayları öğrenirim denizliye gelene kadar blok çatlatmış, burda uğraşmış yapamamışlar zor satmış epey zarar ettim diyodu

Amin teşekkür ederim![]()
Merakla beklemedeyimbabam zamanında izmirden bi turuncu almış hep anlatırdı şimdi uykuda yarın detayları öğrenirim denizliye gelene kadar blok çatlatmış, burda uğraşmış yapamamışlar zor satmış epey zarar ettim diyodu) Yarın detayları öğrenirim
)
Bu arada kar yağarsa çıkarıcam ama beni yanlarken tofaşlar görmesinondan sonra k*çımda bitip sellektör yapanımı ararsın,arkamda bir sağ bir sol atraksiyon yapanımı..yanıma gelip camı indirip''ağbbiiii yaruşakk mıı'' diyeni zaten söylemiyorum
![]()
vıdeo ıle kesıt ver barı
22. Bölüm 3-4.Dk
ahsjsjsjks hatırlamaz olur muyum
Her üniversitenin Öğrenci işlerinin numarası yazar internette ara sor panpaBir de bu aralar sağda solda araştırıyorum, bir türlü cevabını bulamadım, belki içinizde bilen vardır. Bu üniversitelerde yeni bölüm neye göre açılıyor, mesela bu sene yeni açılacak bölümleri öğrenme şansım var mıdır?
Arayıp sormam neyse artık teşekkür ederim abi.Her üniversitenin Öğrenci işlerinin numarası yazar internette ara sor panpa
Olm niye arayıp sormuyon çılgın mısınArayıp sormam neyse artık teşekkür ederim abi.![]()
hahahha boşver abi çok fazlada umutlu değilim zatenAnaaa saykoya bak niye uyanıyon olm koca adam olmuşun yarın ben arayıp sorarım
Fazla zorlama istersen. Geleceğin söz konusu olm neyden çekiniyosun. Ben akdenizde okuyamadım diye hala daha üzülürüm. İstemediğin yerde istemediği bir işi yapmak kadar yıpratmaz hiç bişey insanı. sen de bi ara iyi bi dayak ye sağda solda birine çatıp. Valla çok fena cesaret geliyo insana. Neyse ben yatıyorum oha hank saat 5 olmuşhahahha boşver abi çok fazlada umutlu değilim zaten![]()