Yarın babamla şirkette gidecem valla. Bide arşivi biraktım artık. O tarz şeylere uzun süre bakmayacam. Çünkü yoğunum.O zaman arşivlerin tozu alınsın...![]()
Yarın babamla şirkette gidecem valla. Bide arşivi biraktım artık. O tarz şeylere uzun süre bakmayacam. Çünkü yoğunum.O zaman arşivlerin tozu alınsın...![]()
Servisçilere kalsa çok yağmur yağınca bile tatil.Yarın babamla şirkette gidecem valla. Bide arşivi biraktım artık. O tarz şeylere uzun süre bakmayacam. Çünkü yoğunum.
Sana helal olsunYarın babamla şirkette gidecem valla. Bide arşivi biraktım artık. O tarz şeylere uzun süre bakmayacam. Çünkü yoğunum.
YAŞASIN !!!Asgari ücret 1404 lira olmuş
BozDoları çok düşünme.Bişi sorcam şimdi bu dolar artınca mazot benzin lpg yumurta ekmek un bilmemne aklımıza gelebilecek herşeyin fiyatı artıyor. E maaşlar niye dolar gibi artmıyo bana anlatabilirmisiniz, bi bahane istiyorum buna mantıklı bişi olsun lütfen.
MazotBenzin 2 lira lpg 50 kuruş olsaydı hangisini alırdınız ?
Maaşıma bağlı.Benzin 2 lira lpg 50 kuruş olsaydı hangisini alırdınız ?
Dualarım seninle. Sen de dua ediyon dimi lanAranan kan
Bana da kemik arıyoruz
Olm hala mı çingenlik yapıyosunuz ya benzin 2 lira olmuşMaaşıma bağlı.
Abi belki asgari ücret 200 lira olacak misal.Olm hala mı çingenlik yapıyosunuz ya benzin 2 lira olmuş80 liraya depo doldurcan sen daha neyi düşünüyosun hey allahım ya
![]()