Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@istanbul abi neden ben suçluyum yav :D

Yazdan beri kolum ağrıyordu önemsememiştik, kick-box'cu bir arkadaşla bilek güreşi yaptık, o solak ben sağlak, sağ kolda ben aldım dedi ki birde solda gel dedi.
Tutuşmamızın ilk anında kolum 4 kere ard arda kart sesi geldi

Sebebi ise kolumdaki kist kemiği yumuşatmış röntgende omzumun altında 4-5cm'lik bir alanda kemik gözükmüyor

Valla beyler iş ciddi, Her öğün 100 ml emecek. Anası motormu okadar üretsin. Ek mama takviye ediyoruz. 2 saate zar zor yediriyoruz. Sarılık uyku yapıyor. Doktor bir dehaki kontroldede sarılık düşmez ise hastaneye yatırcam dedi. Sınırdayız. 13 ml bilurin çıktı.

Valla beyler iş ciddi, Her öğün 100 ml emecek. Anası motormu okadar üretsin. Ek mama takviye ediyoruz. 2 saate zar zor yediriyoruz. Sarılık uyku yapıyor. Doktor bir dehaki kontroldede sarılık düşmez ise hastaneye yatırcam dedi. Sınırdayız. 13 ml bilurin çıktı.
Bizim yeğende de vardı sarılık, neyse ki hastaneye yatmadan sıyırdı. Ben bebekken 10 gün yatmışım hastanede. Ne diyeyim, dövmeden hafif severek uyandırmaya çalışın o zaman. Ama uyansa bile yememekte ısrarcı olursa beslemek mümkün olmaz. Yediğini de kusuverir. Kolay gelsin hocam, acil şifalar.

d8ODMV.png

Keçi gibi dolaştık geldik birazcık.

Sürer sürer bi kutlama yapsınlar bi göz boyansın ondan sonra yine devam edilir, Türkiyede yılbaşı kutlamalarını engelleyecek bi bahane bulunmadı henüz ben ona hayret ediyorm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...