gelin sizi dispatcher yapayım
boş verin makineyi otomotivi falan
offf sen beni bi de iş çıkışı görÇok seksi duruyo dispatcher demesi bile![]()
![]()
Sonra eve gelirken makarna al maximaorhan'a dönüşüyo tabi o ayrıofff sen beni bi de iş çıkışı gör
beyaz gömlek kravat
omuzlarıma da apolet takıyorum
boynuma da boeing lanyard'ı ile birlikte giriş çıkış dispatcher kartımı falan asıyorum
sonra bütün gözler maximaorhan'ın üzerinde![]()
Sonra eşin neden şüpheleniyorofff sen beni bi de iş çıkışı gör
beyaz gömlek kravat
omuzlarıma da apolet takıyorum
boynuma da boeing lanyard'ı ile birlikte giriş çıkış dispatcher kartımı falan asıyorum
sonra bütün gözler maximaorhan'ın üzerinde![]()
yav dur oraları karıştırma şimdiSonra eve gelirken makarna al maximaorhan'a dönüşüyo tabi o ayrı![]()
![]()
yav dur oraları karıştırma şimdi
markete öyle girince tip tip bakıyolar zaten bu napıyo burda diye![]()
Gercek adi orhan degildi abimizin ama neydi bende unuttumsen özlemişin çalışmayı bence orhanbaba![]()
sen ne diyosun yavsen özlemişin çalışmayı bence orhanbaba![]()
abi uyuyan çocugu mama için niye tekme tokat uyandırıyon kiAloo
Maxima sende çoçuk vardı dimi. Ben bu küçük şeker kızı uyandıramıyom mama için. Tekme tokat dövmeden uyandırmanın yolu varmı
sen ne diyosun yav
pilotlarla tartışmayı bile özledim![]()
sen ne diyosun yav
pilotlarla tartışmayı bile özledim![]()
çocukluktan beri orhan ile büyüdüm yaGercek adi orhan degildi abimizin ama neydi bende unuttum
Aga biberonu ağzına yaklaştır, isterse zaten kendiliğinden başlar hortumlamaya. Acıktığında normalde kendi uyanır, seni durumdan haberdar eder. Bırak, uyusun da büyüsün ninni...Aloo
Maxima sende çoçuk vardı dimi. Ben bu küçük şeker kızı uyandıramıyom mama için. Tekme tokat dövmeden uyandırmanın yolu varmı
abi uyuyan çocugu mama için niye tekme tokat uyandırıyon ki
onlar acıkınca uyanıyo zaten
abi ne işin var ticari taksi ileCessna C172 ile ticari taksi işi yapılırmı , sen bilin.