Beyler iyi akşamlar.
Gün geçmiyor ki dertsiz başıma yine bi dert açılmasın.
Durumun özeti şu;
27 aralık salı gününde Samsun'dan tarafıma bir kargo gönderildi. Biraz önce sistemden kargo takip nosu ile kontrol ettiğimde "teslim edildi" ibarisi girilmiş.
Fakat ben kargoyu teslim almadım. Komşulardan da gören duyan yok. Eve geldip beni bulamadıklarına dair bi ibare de bırakmamışlar.
Şimdi ortada kargodan eser yok. Gün boyu evdeydim eve gelen kargocu da yok. Fakat sisteme teslim edildi yazılmış.
Tahmin edersiniz ki benim icin önemli bir kargo idi.
Kısa ve öz bi sorum var;
Kargomu benden başka birine teslim ettiler ise ptt'den kan alabilir miyim?
Bu durumda ne yapabilirim?
Müşteri Hizmetleri mesai saatleri haricinde çalışmıyormuş o yüzden arayamıyorum da sizlere sorayım dedim yol gösterin bana.
Gün geçmiyor ki dertsiz başıma yine bi dert açılmasın.
Durumun özeti şu;
27 aralık salı gününde Samsun'dan tarafıma bir kargo gönderildi. Biraz önce sistemden kargo takip nosu ile kontrol ettiğimde "teslim edildi" ibarisi girilmiş.
Fakat ben kargoyu teslim almadım. Komşulardan da gören duyan yok. Eve geldip beni bulamadıklarına dair bi ibare de bırakmamışlar.
Şimdi ortada kargodan eser yok. Gün boyu evdeydim eve gelen kargocu da yok. Fakat sisteme teslim edildi yazılmış.
Tahmin edersiniz ki benim icin önemli bir kargo idi.
Kısa ve öz bi sorum var;
Kargomu benden başka birine teslim ettiler ise ptt'den kan alabilir miyim?
Bu durumda ne yapabilirim?
Müşteri Hizmetleri mesai saatleri haricinde çalışmıyormuş o yüzden arayamıyorum da sizlere sorayım dedim yol gösterin bana.